13 Август, 2018 12:34 10 852 16

Древен космически кораб лежи под Бермудския триъгълник (СНИМКИ)

  • кариби-
  • космически кораб-
  • нло-
  • извънземни-
  • корабукрошение-
  • откритие-
  • потънали кораби-
  • бермудски триъгълник-
  • наса-
  • гордън купър-
  • даръл миклос

Откритието е направено с помощта на карти, създаден и от бившия астронавт от НАСА Гордън Купър

Древен космически кораб лежи под Бермудския триъгълник (СНИМКИ) - 1
Снимка: Discovery Channel

Древен извънземен кораб лежи на дъното на океана под тайнствения Бермудски триъгълник. Поне така твърди изследовател, който от години преследва извънземни, дошли на нашата планета.

В предаването Cooper's Treasure, излъчвано от телевизионния канал Discovery, изследователят Даръл Миклос, който е направил "удивителното" откритие, заявява, че извънземните може да са кацнали на Земята преди векове с помощта на "космически кораб", намиращ се под Бермудския триъгълник.

Древен космически кораб лежи под Бермудския триъгълник (СНИМКИ)
Снимка: shutterstock

Той и екипът му са използвали тайни карти, създадени от бившия астронавт на НАСА Гордън Купър през 60-те години, за да открият катастрофиралия космически кораб на Карибите.

Ловецът на съкровища от години се занимава с търсенето на потънали кораби в Карибско море, но този път се натъкнал на странен обект, покрит с корали. Той го определя като „космически кораб“, защото не прилича на нищо, създадено от хората.

Древен космически кораб лежи под Бермудския триъгълник (СНИМКИ)

"Бяхме на Бахамите и търсехме мястото, където е корабокруширал британски кораб, свързан с легендарният мореплавател сър Франсис Дрейк", обяснява Миклос пред Daily Mail.

Миклос вярва, че неизвестното досега място е първото доказателство за извънземно посещение на Земята преди стотици години.

Древен космически кораб лежи под Бермудския триъгълник (СНИМКИ)
Снимка: Discovery Channel

"Опитвах се да идентифицирам корабокруширалия кораб чрез един от аномалните показатели в графиките на Гордън, когато забелязах нещо, което ме шокира. Това беше форма, различна от всичко, което някога съм виждал при корабокрушения и със сигурност беше нещо съвсем различно от всичко, сътворено от природата", разказва изследователят.

Древен космически кораб лежи под Бермудския триъгълник (СНИМКИ)
Снимка: Discovery Channel

„Подобно нещо никога не съм виждал. От отвесните скали стърчаха 15 образования, всяко с големина на военна пушка. То не приличаше на нищо, което някога съм виждал на база на моя опит, а имам дългогодишен опит в това. Виждал съм много потънали кораби, но този не прилича на никой от тях. Засега не ми се искам да се впускам в категорични заключения, докато не събера солидни доказателства“, коментира той.

Древен космически кораб лежи под Бермудския триъгълник (СНИМКИ)
Снимка: Discovery Channel

"Гордън вярваше в извънземни, както и че тези посетители от други планети са идвали на Земята и по-конкретно, че много от тези неща са се приземили именно в тази част на света", казва още Миклос.

Районът, известен още като "Дяволският триъгълник", се простира на около 1,3 милиона километра и е в центъра на редица мистериозни изчезвания на самолети и кораби.

Древен космически кораб лежи под Бермудския триъгълник (СНИМКИ)
Снимка: NASA

Ако се съди по подводната растителност, покрила находката, тя може да е на хиляди години. Учените са удивени и от факта, че заради силното магнитно поле, обикновено не може да се види растителност в Бермудския триъгълник. Тук обаче е точно обратното — корали покриват площ от 100 квадратни метра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    29 4 Отговор
    Нали учените били открили че аномалиятя там е предизвикана от вълните а?чудат се как да прикрият всичко само да не разберем че сме роби и науката е изкривена за да потдържа управленския елит на планетата
  • 2 Иван Радулов

    11 9 Отговор
    И ние на село имаме такъв в езерото, но нямаме такава подводница за да се спуснем.Иначе и ние веднага ще привлечем малоумни (вярващи)туристи и пропадняци(така де, изследователи на извънземни)от цял свят.А това биха били мноооого парички за нашето село от медии и каквото се сети човек! :(

    Коментиран от #14

  • 3 Расулюлах

    10 4 Отговор
    Случаино движението на планетите да е задвижвано от петрола или руския гас?не нали тогава защо ние трябва да се придвижваме с петрол?щото така е решил юдомасонския елит.....да сме роби във всеки един аспект
  • 4 бобо

    3 2 Отговор
    Шефа на "удивените учени" е инж. М. Трачева.
  • 5 ба ги другарко

    5 1 Отговор
    пак половинчати неща :) аха-аха нещо да се открие и хопалянка нищо накрая... аман от половинчати открития дето т'ва онова и накрая пръц-пръц, скрито-покрито, ала-бала, тинтири-минтири... ша ля ля ля, а к'во станало? а? к'о? кое? м? к'во бе? кое т'ва? ъ? о, да, да, така, така...
  • 6 незнайко

    6 0 Отговор
    Не си мислете, че изведнъж ще ни кажат, ЕТО ИДВАЛИ СА ИЗВЪНЗЕМНИ !!! Ако го документират връщане няма да има !!! Тогава вярта на хората, която толкова векове е градена ОТИВА ПО
    ДЯВОЛИТЕ !!!
  • 7 Мишо Хринов

    6 2 Отговор
    Роби какви извънземни..? Какви 5лв.? Не си отклонявайте вниманието с глупости,Господарите ви губят пари от това! Ако ви е дадено да знаете вече да ви е казано ...
  • 8 Боряна

    11 0 Отговор
    "От отвесните скали стърчаха 15 образования.." тука се касае за образУвания, а не за образОвания ..... Защото са се образували, а не образовали....
  • 9 Заев( пълководец на Макетата)

    2 0 Отговор
    Сега като замисля,маи Ни изчезна един самолет преди хиляди години.Да не се окаже ,че е на моите макета.
    Хм искаме си го...Ще си го сложим в центъра между плочата от Илинденското и паметника на Кирил и Методи.
  • 10 Redhorn

    0 2 Отговор
    Добрееееееее беееее хамерикански.
    Ти абсурдистанско говедо от нашия парламент да беше пак по-малко простотии щеше да бълваш.
    Знаеш ли,че вече сме 2018-та ?
    Снимки,фотографии....
    ДАЙ ДА ВИДИМ НЕЩО пенчоо !!!
    Ей заради такива рапони като теб хората не вярват.
  • 11 Ха ха ха ха ха

    4 0 Отговор
    И какви образОвания по-точно ?
    :))))
    Средни,висши или в твоя случай основни !!!!
  • 12 148

    1 0 Отговор
    Хвърля ли мазут?
  • 13 Бейби Шу

    2 0 Отговор
    Най ми приличало на седмокрилия петхуйник. Ей, това алкохолът не прощава! А сайтът трябва да се нарича „Лъжливи факти”!
  • 14 Кико

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иван Радулов":

    А тия малоумни които не вярват в Извънземни наистина са плитко мислещи,че сме само в вселената 😉

    Коментиран от #15

  • 15 Иван Радулов

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Кико":

    Това, че вярваш в нещо не прави всяка простоия по медиите достоверна със истината.Трябва да имаш базата за сравнение и нужната самокритичност към себе си за да разбереш,че някой журналисти и поръчители създават обществена нагласа и ловят вещици.Толкова от Селото и хвала на селските хора!
  • 16 ДОКО

    0 0 Отговор
    АМИ ТОВА Е ПОДВОДНИЦАТА НА БОКО ЦЕЦКО И ЦЕЦКА ..