Отидете към основна версия

1 578 2

Шоу на Лейди Гага в София пред провал?

  • лейди гага-
  • футбол-
  • васил левски-
  • стадион

Звездата идва у нас?

Невиждано за България музикално шоу – световната звезда Лейди Гага е потвърдила дата за своя концерт на 14 август в София на Националния стадион, новината научи Гонг от два независими източника. Концертът обаче е под провал, поради желанието на БФС и лично на селекционера Любослав Пенев ден по-късно на стадион „Васил Левски“ да играем контрола с Кипър. Пенев е настоявал на всяка цена да играем там, за да свикнат националите на този стадион.

Лейди Гага е на път да скрие топката на футболните ни национали. Мегазвездата е включила София в европейското си турне и планира за 14 август концерт на стадион "Васил Левски", научи "Стандарт". Ден по-късно там избраниците на Любо Пенев, прочул се като Чичовото, имат планирана контрола с Кипър.

Шефовете на Национална спортна база, която стопанисва стадиона, вече са депозирали писмо във футболната ни централа, че няма как да подготвят терена за мача. Най-вероятно спарингът ще се играе на друго игрище.

По-голямата драма обаче е, че само двадесетина дни след пищното шоу на Гага на "Васил Левски" трябва да се състои официалният дебют на Любо Пенев като селекционер в първия мач от квалификациите за Мондиал 2014 в Бразилия. Родните лъвове ще ритат срещу Италия на 7 септември. 

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини