Last news in Fakti

10 Март, 2012 10:28 1 549 2

Шоу на Лейди Гага в София пред провал?

  • лейди гага-
  • футбол-
  • васил левски-
  • стадион

Звездата идва у нас?

Невиждано за България музикално шоу – световната звезда Лейди Гага е потвърдила дата за своя концерт на 14 август в София на Националния стадион, новината научи Гонг от два независими източника. Концертът обаче е под провал, поради желанието на БФС и лично на селекционера Любослав Пенев ден по-късно на стадион „Васил Левски“ да играем контрола с Кипър. Пенев е настоявал на всяка цена да играем там, за да свикнат националите на този стадион.

Лейди Гага е на път да скрие топката на футболните ни национали. Мегазвездата е включила София в европейското си турне и планира за 14 август концерт на стадион "Васил Левски", научи "Стандарт". Ден по-късно там избраниците на Любо Пенев, прочул се като Чичовото, имат планирана контрола с Кипър.

Шефовете на Национална спортна база, която стопанисва стадиона, вече са депозирали писмо във футболната ни централа, че няма как да подготвят терена за мача. Най-вероятно спарингът ще се играе на друго игрище.

По-голямата драма обаче е, че само двадесетина дни след пищното шоу на Гага на "Васил Левски" трябва да се състои официалният дебют на Любо Пенев като селекционер в първия мач от квалификациите за Мондиал 2014 в Бразилия. Родните лъвове ще ритат срещу Италия на 7 септември. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 The Devil

    0 0 Отговор
    Ако отложат концерт на най-добрата певица в момента заради това да гледаме излагацията на българските футболисти, които от доста време насам демонстрират, че не могат да играят добре е пълна глупост... Това да пее Гага е мегасъбитието на годината, а това да гледаме как се излагат някакви пияндурници вече е ежедневие. Дано има концерт, за да се забавляваме
  • 2 Хари

    0 0 Отговор
    Така е - по цял свят ни презират и след тоя уникален случай на тотална изродщина от страна на Чичовото, ще ни презират още повече. Като чуят България, по света се сещат за Валентина Хасан и за "Кен Ли, тулибу-либу дау-тю!" - нищо друго. И че един нашенец изрови костите на Чарли Чаплин и искаше да търгува с тях. Сега проявата на Пенев е от същото естество. Този, дето преди време караше българите да духат супата, сега показва пред цял свят, какво е нивото на най-тъпата, най-нискокултурната, най-профанската част от българското племе, каквото ни е средното ниво в наши дни. Бие се Бай Ганю в гърдите и крещи- БУЛГАР, БУЛГАР!! - все едно казва- Простак, простак!..Много тъжно!! ЛЕЙДИ ГАГА не само няма нищо общо с чалгата, не само такъв съвременен писател-класик, като Пауло Коелю, я величае (да сте чували нещо за него?), не само група "Куин" я канят за солистка за да замести незабравимия Фреди Меркюри, не само живата легенда Тони Бенет, който е печелил 18 пъти музикалните оскари ГРАМИ, казва за нея, че ще стане по-велика и от Елвис Пресли, ами като интелект може да сложи в джоба си мнозина дипломирани доктори по философия.
    Любо, чичовото, тъпо дървено парче, ние си те знаем какъв си, но престани да ни позориш пред света! Освободѝ терена, защото такъв шут ще ти бия, че ще излетиш извън Слънчевата система!