11 Март, 2012 12:20 2 291 7

Пенев: Лейди Гага? Пълна простотия!

  • пенев-
  • лейди гага-
  • бфс-
  • мадона-
  • "васил левски"-
  • италия-
  • квалификация-
  • мондиал 2014-
  • кипър

Пълна простотия! Така реагирал селекционерът на националите ни Любослав Пенев, след като разбрал, че контролата с Кипър на 15 август не може да се играе на стадион "Васил Левски" заради концерта на Лейди Гага ден по-рано. Още в петък източник от БФС разкри пред "Стандарт", че е получено писмо от Националната спортна база (НСБ), в което се казва, че приятелският мач не може да се състои на въпросната дата заради гостуването на световноизвестната певица. "Така и не си взехме поука от гостуването на Мадона", казал още Пенев пред шефовете си в БФС.

Както е известно, през 2009 г. концертът на Кралицата на попа нанесе трайни поражения на националния стадион. Сега едва ли ще бъде по-различно, а само 23 дни по-късно на Любо му предстои официален дебют начело на България в домакинския мач с Италия от квалификациите за Мондиал 2014.

"Хубаво, аз ще преместя мача с Кипър, но кой ще ми гарантира, че теренът ще е в идеално състояние за мача с Италия", логично попитал селекционерът.

Според информация на централата организаторите все още нямат подписан договор с Лейди Гага, просто искат да подсигурят терен, ако тя все пак склони да зарадва родните си фенове. От футболния съюз обещаха още в понеделник да разберат дали наистина Лейди Гага ще идва. В противен случай от БФС ще настояват пред министерството да получат стадиона за мача с Кипър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аватар

    1 0 Отговор
    пълната простотия си ти г-нчо
  • 2 няма

    1 0 Отговор
    футбола е простотия
    не съм фен на лейди гага но не може ей така с лека ръка да споделяш това-лейди гага ще събере 100 пъти повече фенове от колкото жалките "национали"
  • 3 Хари

    1 0 Отговор
    Така е - по цял свят ни презират и след тоя уникален случай на тотална изродщина от страна на Чичовото, ще ни презират още повече. Като чуят България, по света се сещат за Валентина Хасан и за "Кен Ли, тулибу-либу дау-тю!" - нищо друго. И че един нашенец изрови костите на Чарли Чаплин и искаше да търгува с тях. Сега проявата на Пенев е от същото естество. Този, дето преди време караше българите да духат супата, сега показва пред цял свят, какво е нивото на най-тъпата, най-нискокултурната, най-профанската част от българското племе, каквото ни е средното ниво в наши дни. Бие се Бай Ганю в гърдите и крещи- БУЛГАР, БУЛГАР!! - все едно казва- Простак, простак!..Много тъжно!! ЛЕЙДИ ГАГА не само няма нищо общо с чалгата, не само такъв съвременен писател-класик, като Пауло Коелю, я величае (да сте чували нещо за него?), не само група "Куин" я канят за солистка за да замести незабравимия Фреди Меркюри, не само живата легенда Тони Бенет, който е печелил 18 пъти музикалните оскари ГРАМИ, казва за нея, че ще стане по-велика и от Елвис Пресли, ами като интелект може да сложи в джоба си мнозина дипломирани доктори по философия. Любо, чичовото, тъпо дървено парче, ние си те знаем какъв си, но престани да ни позориш пред света! Освободѝ терена, защото такъв шут ще ти бия, че ще излетиш извън Слънчевата система!
  • 4 5ър

    0 0 Отговор
    Заглавието на статията е абсолютно подвеждащо и и определено търси провокация. Пълна та простотия е не Лейдиту Гага , а изборът на място за концерта и несъгласуването му с другите мероприятия.Така , че Чичовото много добре си го е казал, зависи кой как ще ни го поднесе.
  • 5 йордан иванов

    0 0 Отговор
    Според мен ако има мач ще съберат никакви пари и резултатът ще бъде потрошени седалки и други хулигански деяния!
    Ако има концерт ще съберат мнооого пари та с тях ще могат да си сменят и тревата!
  • 6 ГоГо

    0 0 Отговор
    Ха ха все едно селските им мачлета не са простотия. Е виж ако беше Лепа Брена щеше да забрави и мачове и терени... :-)))))
  • 7 miay

    0 0 Отговор
    да духа супата