Last news in Fakti

20 Март, 2012 19:34 1 129 0

Гага и БФС се разбраха, звездата пее у нас?

  • стадион "васил левски"-
  • бфс-
  • футбол-
  • лейди гага

Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) се е съгласило джентълменски да премести контролата между България и Кипър, която трябваше да се играе на Националния стадион, за да може там на 14 август да пее Лейди Гага. Това научи Гонг от два сигурни източника.

Още преди десетина дни Дарик съобщи, че дублирането на двете събития е на път да провали може би най-грандиозното шоу, състояло се някога в София. За да не се случи това двете страни влязоха в диалог, след който стана ясно, че на 15 август ще мерим сили във футбола с кипърците на друг стадион от Националния.

По информация на Гонг се обсъждат три възможни варианта - срещата да е на друг терен в столицата, или на стадион в Бургас, или в Ловеч. Така ден по-рано на „Васил Левски" най-голямата музикална звезда в момента ще забавлява 60 000 зрители с невижданото си шоу.

В края на месеца в легендарната зала „Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк Лейди Гага трябва да съобщи официално градовете, които ще са част от европейското й турне тази година. Засега в официалния й сайт са публикувани единствено датите за концертите в Азия и Австралия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА