Отидете към основна версия

15 274 38

Истинска бомба в живота на Светлана и Християн Гущерови!

  • бременна-
  • плеймейтка-
  • наследник-
  • бебе-
  • светлана василева-
  • християн гущеров

Милионерският наследник е на седмото небе от щастие

Съдбата най-накрая се усмихна на Християн Гущеров и в първите месеци на новата година ще стане баща. Плеймейтката Светлана Василева е жената, която първа успя да забременее от бизнесмена. Влюбената двойка е на седмото небе, че в началото на март ще се роди първия им наследник, пише клюкарският вестник "ШОУ".

Гущеров е на седмото небе след направен видеозон, където се видял и полът на бебето. Семейство Гущерови ще се увеличи с още един мъж.

Милионерският наследник Християн Гущеров преболедува тежко връзката си с фолкпевицата Мария, с която няколко години опитваха да създадат потомство. След като миньончето така и не успя да забременее, той я изхвърли от дома си и се залюби с плеймейтката Светлана.

Няколко месеца след като заживяха заедно, Василева и Гущеров започнали да работят за бебе.

Бременността поуспокоила малко плеймейтката, която, според близки до нея източници на в. "ШОУ", в последно време много се притеснявала от напредването на възрастта си и от факта, че все още не е успяла да създаде пълноценно семейство.

Макар да осъществи една от мечтите си - да свие семейно гнездо, Светлана, която в края на тази година ще навърши 31 години, се притеснявала, че остарява и това ще ѝ попречи да дари с наследник своя съпруг.

Но упоритостта на Гущеров, за когото продължаването на рода му се оказва водещ приоритет, мотивирало плеймейтката и сега тя е бременна.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини