Отидете към основна версия

5 055 9

Де Ниро проговори за развода

  • робърт де ниро-
  • брак-
  • раздяла-
  • съпруга-
  • актьор-
  • грейс хайтауър

Актьорът заяви, че семейството му навлиза в труден, но конструктивен период на промяна

Снимки: AP/БТА

Холивудският актьор Робърт де Ниро реши да наруши мълчанието около последните слухове за раздяла между него и съпругата му Грейс Хайтауър.

Преди седмица стана ясно, че 75-годишният актьор и 63-годишната му съпруга вече не живеят заедно. Това накара медиите да се заровят в личния живот на двойката, като таблоидите побързаха да съобщят новината за края на 21-годишният им брак, която актьорът тогава отказа да коментира.

Сега носителят на Оскар реши да хвърли светлина върху семейните си отношения и даде изявление за CNN.

"Грейс и аз имаме две красиви деца. Сега влизаме в период на преход в нашите отношения. Това е труден, но конструктивен процес", каза той и допълни: "Изказвам уваженията и почитта си към Грейс, която е прекрасна майка и моля за неприкосновеност и уважение на личния ни живот от всички останали, докато продължаваме да развиваме ролите си като партньори в грижите за децата ни."

Робърт и Грейс, , която също се изявява като актриса с малки и незначителни роли в киното и по телевизията, имат 20-годишен син и 6-годишна дъщеря.

Много медии приеха думите му като потвърждение на раздялата със съпругата му и края на 21 години брак.

Де Ниро и Хайтауър за последно се появиха заедно публично на връчването на 72-рите годишни награди "Тони".

Миналата седмица актьорът се появи без половинката си на годишния филмов бенефис в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк, който тази година отдаде почин на легендарния режисьор Мартин Скорсезе.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини