Отидете към основна версия

5 559 18

Фенове скочиха срещу Боро Първи и Тита заради бездарния им дует (ВИДЕО)

  • тита-
  • боро първи-
  • нова песен-
  • колаборация-
  • критики-
  • скандал-
  • задната седалка

В клипа към новата им обща песен, певицата се появява с доста провокативна визия

От няколко дни новият съвместен музикален проект на протежетата на Криско — Боро Първи и Тита проглушава ушите на меломаните. Тяхното изпълнение бе оприличено на "вой на сакати чифтокопитни", а текстът на песента, носеща звучното заглавие "Задната седалка“, както и видеото към нея, предизвикаха вълна от критики, броени часове след официалната премиера в мрежата.

Автор на музиката на скандалното парче е Rusty, а текстът е написан от Боро Първи.

Двамата изпълнители се показаха като доста бездарни, пошли и скандални. Те не блестят с дарба да рапират, а плоският и циничен текст отегчава музикалната обстановка още повече, споделят феновете. Потребителите разнищиха по отделно и двамата изпълнители, като основната тежест на критиките им се стовари върху русата антилопа на родната поп музика.

Тита, чието име по паспорт е Христина Христова, прави опит за провокация с нелепи и неуместни закачки и сравнения от типа: "Мойте муцита танцуват, все едно че са балет. И се пляскат, и се шляпат като джапанка в асфалт", визирайки своя бюст.

Тези и още много подобни коментари и мнения, изказаха музикалните фенове в мрежата.

"Ще повърна. Песента е боклук“; "Не мразя Тита, но тази песен е ужасна“; "След като чух песента, щях да повърна върху котката си. Искаше ми се да си блъсна главата в стената и да извадя сливиците на Боро Първи, за да спре да вие", гласят само част от коментарите на потребителите.

Голяма част от слушателите, които споделят своето мнение под клипа, са на мнение, че Тита не я бива в рапирането и пее доста фалшиво в тази колаборация. Някои дори я посъветваха да не рапира повече, пише в. "Монитор".

Критики отнесе и Боро Първи. Част от потребителите подигравателно го прекръстиха на "Криско Втори".

Въпреки негативната атмосфера, която се е заформила около песента, само за три дни "Задната седалка“ събра над 720 000 гледания в YouTube, а фрагмент от клипа, публикуван в Instagram, бе гледан от над 5 милиона души в рамките на 24 часа.

Тези данни накараха част от по-наблюдателните потребители в мрежата да се усъмнят в достоверността на цифрите, според които интерес към парчето в социалната мрежа е изключително висок.

"Вчера към 1 ч. гледанията скачат от милион и нищо на 2. 6 милиона. Към този момент лайковете са малко над 10000. През нощта Тита събира още почти 3 милиона гледания, достигайки рекордните за България 5 милиона, а лайковете нарастват само с 1000?!“, споделя наблюденията си един от тях.

Тита и Боро Първи не са реагирали публично на негативните коментари по свой адрес.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.

Свързани новини