Отидете към основна версия

6 435 24

СНИМКИ на НЛО, реещо се над Ихтиман, побъркаха мрежата

  • нло-
  • облаци-
  • ихтиман-
  • снимки-
  • красив феномен-
  • лентикулярни облаци-
  • лещовидни облаци

Тези мистериозни летящи чинии, всъщност са изумително красиви неподвижни облаци, които просто висят в небето досущ като НЛО

Извънземно нашествие беше забелязано и заснето край Ихтиман.

Доказателството за появата на НЛО в родното въздушно пространство се появи в социалната мрежа.

Снимки на облаци със странна и доста съмнителна форма, досущ като летящи чинии, са били заснети от неволен очевидец. Огнян Немски‎ споделя видното, публикувайки кадрите във Facebook групата „Видяно в България".

„ИзвънЗемните идват… видяно над Ихтиман.“, пише авторът на снимките.

„Те наистина са тук!“; „Това е — пришълците са ни подпукали“; „Милите, като видят как живеем ще се изнесат със светлинна скорост“ гласят само част от шеговитите коментари, които потребителите оставят под публикацията.

Сред тях се намират и такива, които подхождат много сериозно към темата. Те дават научно обяснение на онова, в което останалите виждат НЛО. Този природен феномен се образува на гребените на въздушните вълни или между два слоя въздух. Наричат се лентикулярни или лещовидни облаци и наистина имат невероятна способност — след като се формират, те не се движат и не променят положението си в пространството, колкото и силен да е вятърът.

От коментарите под снимките става ясно, че такива облаци са били наблюдавани и на други места в България. Някои дори споделят в коментарите свои снимки, запечатали този красив феномен в небето над страната ни.

„Над Благоевград преди около година“, пише Надя Владимирова, която също споделя красива снимка на природния феномен.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини