Отидете към основна версия

21 190 20

Вижте "Мис България 1999" 20 години по-късно

  • мис българия 1999-
  • виолета здравкова-
  • външен вид-
  • състарена

Някогашната красавица днес изглежда съвсем различна

40-годишната Виолета Здравкова, която се окичи с короната на "Мис България" през 1999 година, днес не прилича на себе, пише таблоидът "Уикенд".

Миската, която нашумя като първата жена, изтеглила кредит, за да увеличи гръдната си обиколка с импланти, в момента няма нищо общо с някогашната красавица, твърди изданието.

Виолета видимо се е състарила, а от предишната ѝ хубост няма и помен. След смъртта на бившия ѝ възлюбен Трайчо Трендафилов — известен като Трайчо Манекена — Здравкова закъсала финансово. Босът от СИК бе поел изцяло грижите по издръжката на Виолета и дъщеря си, преди да почине преди 6 години. Благодарение на него миската се сдоби с апартамент и прилична издръжка.

В продължение на 3 години Виолета управлявала собствен фризьорски салон, но фалирала и го продала. За да се издържа, тя се преквалифицирала в маникюристка. За кратко блондинката бе омъжена за бизнесмена Румен Лазаров. Той се ожени за нея след скандалното ѝ участие в първия сезон на "ВИП Брадър“ през 2006 г., но след развода им не искал и да чуе за нея. Определя връзката им като "огромна грешка". По време на престоя на Виолета в Къщата се наложи Агенцията за закрила на детето да се намеси, след като 3-годишната ѝ щерка Даная падна в басейна и едва не се удави, докато майка ѝ пушеше и диплеше клюки.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.

Свързани новини