Отидете към основна версия

23 920 1

Вашият хороскоп за днес, 23.03.2019 г.

  • хороскоп

Вижте какъв ще е съботният ден според прогнозата на звездите

Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще успявате добре да се владеете, но не задържайте напрежението в себе си, разпуснете сред природата. Днес не е подходящ ден за работа или поправка на машини и апарати, само ще се ядосвате, че нищо не се получава. Оставете тези работи за след два-три дни.

Телец

Ще изпитвате силна нужда от движение и останалите трудно ще се включат във вашето темпо. Денят е идеален за срещи с приятели, пътешествия, но също и за учене. Ако имате да се подготвяте за изпит, днес бихте могли да го сторите много по-лесно и приятно от друг път.

Близнаци

Бъдете по-предпазливи по паричните въпроси. Ще изхвърлите повредените неща, а бихте могли лесно да ги поправите. Мислете преди да действате. Добре е, ако можете да отделите време и за разходки навън, ще се почувствате по-свежи и изпълнени със сили.

Рак

Днес ще сте просто олицетворение на добрия тон, дори самите вие няма да се познаете. Хубаво е от време на време да сте по-толерантни и компромисни, това е важно за добрите отношения.

Лъв

Можете да направите този ден много вълнуващ, ако не се излежавате до късно. Ако се пораздвижите навън, може да срещнете стари приятели, но дори и да си останете у дома, бъдете готови да посрещате гости.

Дева

Ще изпитвате леко неудовлетворение от живота си. Този ден може силно да изкриви представите за света и хората около вас. Бъдете реалисти-оптимисти.

Везни

Ще ви се иска да прекарате времето мързеливо в домашна обстановка, където да ви поглезят и да нямате никакви ангажименти. Може дори да изпаднете в сълзлива сантименталност. Не се притеснявайте, няма да изненадате никого с поведението си, а самите вие ще се почувствате по-добре.

Скорпион

Днес ще си дадете сметка колко силни са чувствата ви към близки и любими хора. Ще ви се иска да изгладите противоречията помежду си. Нека това не остава само едно добро намерение, проявете повече инициатива.

Стрелец

Ден, който ще ви предложи доста интензивни усещания. Неразумно е точно днес да вземате крайни решения. Изчакайте още два дни преди да си съставяте мнение.

Козирог

Очаква ви един безгрижен ден, в който ще съумеете да забравите всичко, което ви тежи на душата. Радвайте се на цъфтящата природа, усмихвайте се повече и всички положителни емоции, които успеете да натрупате ще ви сгряват още дълго.

Водолей

Днес ще се чувствате готови за подвизи, внимавайте обаче, защото може да сте надценили възможностите си. Не споделяйте с всеки срещнат намеренията си. Най-добре е този ден да излезете навън или да измислите някакъв друг начин за подобряване на физическото си състояние.

Риби

Най-вероятно е да си останете вкъщи, където има много неща за вършене. Ако обичате да готвите, чистите или шиете, ще си прекарате приятно с любимите си занимания. Само се опитайте днес да не прекалявате с кулинарните удоволствия.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 30.04.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен В днешния последен априлски ден и в навечерието на Великденските празници може да се окажете по-фокусирани ...
    днес в 07:00 ч.
    3 240
    2
  • Най-големите скандалджии в зодиака

    Всеки един от нас има уникален характер, но астрологията често ни дава интересна информация за нашите потенциални силни и слаби страни според зодиакал ...
    вчера в 15:56 ч.
    2 937
    10
  • Дневен хороскоп за 29.04.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот и публичния си имидж. Може да откриете, че отделяте п ...
    вчера в 07:00 ч.
    4 043
    0
  • Прекрасен май очаква 4 зодии

    С началото на всеки нов месец ние се вълнуваме какво ни очаква през този период и какви емоции ще преобладават – позитивни или негативни. Когато ...
    27.04.2024
    3 902
    0
  • Дневен хороскоп за 28.04.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Все по-силно усещате поривите на пролетта и наближаването на празниците. Денят е подходящ за чистене, но ви ...
    28.04.2024
    3 916
    0