Отидете към основна версия

45 108 50

Изхвърлят една от водещите от "На кафе"

  • изхвърлят-
  • без работа-
  • водещи-
  • предаване-
  • на кафе-
  • гала-
  • ева веселинова

Присъединяването ѝ към екипа на предаването бе съпроводено от бурни реакции и клюки, защото се носеше слух, че измества Гала от лидерското място

Голяма част от екипа на "На кафе" е недоволен заради един от петимата ко-водещи в предаването, които партнират на Гала.

Макар новите попълнения в лицето на Юлиян Константинов, Кристина Патрашкова, Ева Веселинова, Андреа Банда и Илиян Любомиров, да трябваше да внесат свежест и да вдигнат рейтинга, сред тях има такива, които по-скоро дразнят както зрителите, така и колегите си.

Сайтът show.blitz.bg е научил, че един от тях скоро ще се раздели с предаването. Става въпрос за младата репортерка Ева Веселинова, която е вбесила колегите си с безумните коментари по време на ефир.

Най-бесни от плиткоумието ѝ били журналистката Кристина Патрашкова и оперният певец Юлиян Константинов, които се славят с добър изказ и аналитично мислене. Те смятат, че блондинката незаслужено е седнала до тях.

Не така стои въпросът при младата и амбициозна Ева, на която работата като репортер в "Господари на ефира" ѝ се стори твърде недостатъчна и реши да нахалства за "На кафе". Ако проследим коментарите в социалните мрежи ще видим, че и зрителите масово недоволстват от нейната поява на екран. Андреа също е недолюбвана от хората, но пък по някакъв начин е спечелила симпатиите на колегите си и на този етап не я грози изгонване, какъвто е случаят с Веселинова.

Оказа се, че любимец на публиката е Илиян Любомиров. Вечно усмихнатият поет бързо се наложи на тв екрана и успя да засенчи дори лицето на предаването — Гала. Зрителите на "На кафе" дори изказват мнение, че той трябва да наследи стола на тв водещата един ден.

Илиян и приятелката му Петя Дикова пък са в трескава подготовка за появата на първия си наследник. Щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева трябва да роди след близо два месеца.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.

Свързани новини