Отидете към основна версия

35 837 60

6 причини мъжете толкова да настояват за анален секс

  • анален секс-
  • табу

По-голямото удоволствие е една от тях

Снимка: Shutterstock

Малко мъже биха отказали, ако партньорката им поиска да бъде обладана "отзад". Не само това - някои представители на силния пол буквално са обсебени от идеята да получат това така забранено място. Ето 6 причини, поради които мъжете толкова искат да проникнат "отзад":

1. Защото е табу

Аналният секс винаги е бил възприеман като забранен плод. Този факт е особено привлекателен за мъжете, които много често искат точно това, което не могат да имат.

2. Заради контрола

Понякога нещата се свеждат чисто и просто до чувството за контрол. Чувството на доминация може да е много възбуждащо.

3. Защото е рядкост

Не всяка жена би позволила на партньора си да проникне "отзад". Това прави дупето потенциална девствена територия и нещо ново, готово да бъде завладяно.

4. Заради удоволствието

Аналният отвор е по-тесен от вагината и следователно по време на секс ще има повече стимулация за члена.

5. Заради спокойствието

Няма как да забременеете по време на анален секс, ако спермата не изтече на грешното място. Тази сигурност понякога изглежда примамлива за мъжете.

6. Заради интимността

На емоционално ниво, аналният секс може да е едно от най-интимните неща, които сте правили, пише Sexwell. За разлика от вагиналния секс, една двойка трябва да се чувства много комфортно, за да се случи всичко както трябва и за да е задоволително и за двамата.

Ако сте жена, която е решила да разнообрази отношенията с половинката си и да опита анален секс, но ви притеснява евентуален дискомфорт, можете да опитате специална козметика за анален секс, например отпускащ и задържащ гел, който отпуска ануса без да премахва чувствителността и в същото време удължава ерекцията на мъжа.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини