Отидете към основна версия

11 904 60

Плешивите мъже се смятат за страхотни любовници

  • плешив-
  • любовници-
  • секс

Но са и по-неверни

Снимка: Shutterstock

Макар да не се смятат за достатъчно привлекателни, плешивите мъже си поставят висока оценка за сексуалните си умения, пише novini.bg. Отдавна се говори, че мъжете, които не могат да се похвалят с буйна коса, са по-потентни от своите "космати" събратя. Съдейки по собственото им мнение, в това твърдение има известна доза истина.

Проучване, направено във Великобритания по поръчка на клиника за присаждане на коса на "Харли стрийт", около 38% от плешивите мъже се оценяват като "добри" или "страхотни" в леглото. За сравнение - само 29% от мъжете с коса, си поставят подобни оценки.

Допитването показва също, че една пета от плешивците правят по-малко секс и се смятат за по-непривлекателни, отколкото преди да се простят с косата си. Според данните от проучването плешивите мъже освен това са по-склонни да изневеряват и по-често страдат от тревожност и депресия.

Същевременно само една трета от дамите във връзка с плешив мъж смятат, че той трябва да направи нещо по въпроса с голото си теме. Останалите явно са доволни от половата мощ на плешивите си партньори.

Във Великобритания средната възраст, на която мъжете оплешивяват, е 38 години.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.

Свързани новини