Отидете към основна версия

5 840 20

Как да отслабнете със секс?

  • секс-
  • отслабване-
  • калории-
  • спорт

По време на полов акт човек може да се отърве средно от 100 до 200 калории на час

Снимка: Shutterstock

Сред всички известни методи за изгаряне на калории, сексът е на първо място за 90% от хората. Разбира се, някои предпочитат да спортуват, но сексът е единственият начин да свалите излишните килограми чрез истинско удоволствие, пише jenata.blitz.bg. Учените не са категорични по въпроса колко калории могат да бъдат изгорени по време на любовната игра, но се предполага, че по време на полов акт човек може да се отърве средно от 100 до 200 калории на час. Ето какво не трябва да пропускате от интимните ласки, за да изгорите максимално много калории:

Страстни целувки

Не забравяйте да целувате партньора си повече. Само от целувки можете да изгорите до 5 калории в минута. Затова започнете половия акт с приятни целувки и не оставяйте брояча на калории да спира.

Сваляне на дрехи

Италиански експерти направили проучване, с което стигнали до много интересно заключение - процесът на събличане може също да изгори калории. Измислете си интересен начин за сваляне на излишните дрехи и действайте.

Ласки

Самата любовна игра също е от голямо значение за топенето на мазнини в тялото. Опитайте се да бъдете възможно най-активни по време на ласките и оралната любов и можете да постигнете добър резултат. Можете да изгорите повече от 25 калории за 15 минути.

Масаж

Не се отказвайте от масажа преди секса. Това не само ще стимулира кръвообращението в тялото, но и ще ви помогне да изгорите още повече калории, след като сте загрели предварително.

Оргазъм

И накрая завършете с най-хубавото. Самият оргазъм може да изгори до 100 калории.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини