Last news in Fakti

8 Май, 2019 00:30 5 834 20

Как да отслабнете със секс?

  • секс-
  • отслабване-
  • калории-
  • спорт

По време на полов акт човек може да се отърве средно от 100 до 200 калории на час

Как да отслабнете със секс? - 1
Снимка: Shutterstock

Сред всички известни методи за изгаряне на калории, сексът е на първо място за 90% от хората. Разбира се, някои предпочитат да спортуват, но сексът е единственият начин да свалите излишните килограми чрез истинско удоволствие, пише jenata.blitz.bg. Учените не са категорични по въпроса колко калории могат да бъдат изгорени по време на любовната игра, но се предполага, че по време на полов акт човек може да се отърве средно от 100 до 200 калории на час. Ето какво не трябва да пропускате от интимните ласки, за да изгорите максимално много калории:

Страстни целувки

Не забравяйте да целувате партньора си повече. Само от целувки можете да изгорите до 5 калории в минута. Затова започнете половия акт с приятни целувки и не оставяйте брояча на калории да спира.

Сваляне на дрехи

Италиански експерти направили проучване, с което стигнали до много интересно заключение - процесът на събличане може също да изгори калории. Измислете си интересен начин за сваляне на излишните дрехи и действайте.

Ласки

Самата любовна игра също е от голямо значение за топенето на мазнини в тялото. Опитайте се да бъдете възможно най-активни по време на ласките и оралната любов и можете да постигнете добър резултат. Можете да изгорите повече от 25 калории за 15 минути.

Масаж

Не се отказвайте от масажа преди секса. Това не само ще стимулира кръвообращението в тялото, но и ще ви помогне да изгорите още повече калории, след като сте загрели предварително.

Оргазъм

И накрая завършете с най-хубавото. Самият оргазъм може да изгори до 100 калории.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ...

    29 2 Отговор
    За 30 сек. колко калории са.
  • 2 007

    19 8 Отговор
    #1, ти зaек ли си?
  • 3 007

    18 2 Отговор
    А ако спopтyвайки видя гoтинo мaцe, нaпримeр Вeни, кoлкo кaлории ще изгoря?
  • 4 007

    16 1 Отговор
    А ако сe рaзплaча, че Вeни не ми дaва, същo ли гoря кaлории?
  • 5 Как да отслабнете със секс...

    23 2 Отговор
    ...с дебела, потна,мустаката жена и на пияна глава.
  • 6 Рошко

    18 1 Отговор
    Отговора е мн лесен ,с много секс
  • 7 С някоя стара циганка

    5 7 Отговор
    Която си е прикрила космите и пъпките с пластика, може и на трева плюс алкохол...! Но няма да приема, защото е жина с много връзки, това е отпадък...!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Госあ

    10 2 Отговор
    Има едни мишки, дето в размножителния период толко секс праат,че накрая умират от изтощение. Та взимайте пример от тия мишки и ако не фърлите топа от изтощение или някоя венерическа болест ще отслабнете 😂
  • 10 Загубеняк

    3 11 Отговор
    На определена възраст ако си девствен си супер слабак и пълен смешник загубеняк. Всички ще ти се смеят. Ако си 25+ 30+ г върджин. Всички жени , мъже ще ти се смеят подигравателно. Ще те режат яко. Никой не ти разбира болката. Ок тогава си теглиш ножа защото ти не заслужаваш интимност. И любов. И уважение. Ти си се провалил с живота ако не си го правил от по ранна възраст. Напримерно 19г , 20г ако си го правил си върха. Ти си супер успял във всичко в живота. А ако не си го правил до 30г ти никога няма да успееш в живота. Толкова надменни уверени жени има които такива девственици мъже са едно супер нищо пред тях. Такъв типаж жени въртят гуми , имат надменно изражение на лицето и те са голямата работа владеят всичко а мъжете девствени на 30г са страхливи и нямат шанс срещу такива успели надменни жени. Те не владеят нищо. Дори не могат да ги завъртят. Някой от тях дори книжка не могат да изскарат па камоли да карат и завъртят едно маце. Някой хора са много изостанали в живота и изоставени и незачитане в обществото. Всички играчи готини им се смеят подигравателно.

    Коментиран от #12

  • 11 Бат Благо Жизъса

    5 1 Отговор
    Вени, аз редовно бия.... Каци ми моля те по колко калории се свалят на час и има ли значение с коя ръка?
  • 12 Госあ

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "Загубеняк":

    Пусни си "нищо друго няма значение" на Металика и слушай и текста и недей толко да те е грижа за консуматорите. В някои страни (много,много напред да си девствен на 30 не е голем проблем) гледай да си намериш момиче за теб,а не се прехласвай по кучките-за тях си има песове. И между другото,те почват от 14-15 годишни. Имаше една такава отворена в класа ми,дето я въртеха батковците и беше много вървежна. След определено време обаче стана толкова невзрачна и изхабена милата....като тази на снимката под тези текстове 😂
  • 13 Улица Сезам

    9 1 Отговор
    И какво като съм Голямото пиле от прословутата поредица, то секса не е за отслабване а за удоволствие...!, Изпотяват се болните хора , все пак не ореш нивата за да се изпотяваш..! То ако се отслабваше от секс, фитнес залите нямаше да съществуват...!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Електрошок

    9 1 Отговор
    От секс не отслабвам и грам!Сигурно нещо правя неправилно?Може би трябва още един човек?

    Коментиран от #19

  • 17 гост

    8 2 Отговор
    Абе аз от секса пълнея. Може би трябва да спра да гълтам
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Рептил

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Електрошок":

    Гълтай нещо друго...!!!
  • 20 гост

    0 0 Отговор
    Секс? Глупости. Пия си ракия и ми е се тая за калориите.