Отидете към основна версия

18 544 15

Големият победител в "Гласът на България" е... (ВИДЕО + СНИМКИ)

  • гласът на българия-
  • атанас кателиев-
  • тино-
  • финалист-
  • победител-
  • иван лечев-
  • графа-
  • камелия-
  • михаела филева

За първи път, за последните три години, отборът на Иван Лечев загуби финалната битка

Снимки: Facebook

Атанас Кателиев, когото феновете на "Гласът на България" познават като стругаря от Варна, стана победител в седми сезон на "Гласът на България". Певецът от отбора на Графа събра най-голям зрителски вот.

"Искам да изкажа огромната си благодарност към всички за признанието. Явно сме успели по някакъв начин да ги докоснем", сподели пред камерите на bTV Атанас Кателиев след победата.

Победителят в тазгодишното издание на "Гласът на България" призна, че е изключително притеснителен макар това да не му личи, когато е на сцената. "От пети клас се занимавам с музика. Тогава влязох в музикална паралелка с профил народна музика, свирех на гайда", разкри той.

Първа на сцената излезе Ива от отбора на Иван Лечев. Тя изпя песента "How Deep Is Your Love".

16-годишната Надежда, от отбора на Михаела Филева, започна с парчето "I wanna Fall In Love" под съпровода на арфа. Гласът ѝ успя да впечатли публиката, но докосна най-силно сърцето на нейния ментор - Михаела Филева, която след изпълнението заяви: "Това изпълнение беше повече от специално. Много съм горда с теб, че направи най-музикантското изпълнение тази вечер".

Тино от отбора на Камелия влезе във финала с парчето "Sweet Dreams", а Атанас от отбора на Графа изпълни парчето на Стиви Уондър - "Master Blaster (Jammin')".

"Аз съм много горда и съм много щастлива, че с Тино стигнахме дотук. Тино, ти беше само един глас, сега си просто една магия на сцената", заяви Камелия след изпълнението на своя подопечен. Преди големия финал зрителите станаха свидетели и на брилянтни дуетни изпълнения.

Ива Георгиева и миналогодишната победителка в шоуто - Ния Петрова, извисиха гласове в убийствено изпълнение на парчето "Chain Of Fools", под съпровода на китарата на Иван Лечев.

След изпълнението им Ния Петрова с шеговит тон сподели: "Мисля, че е време да прекръстим "Гласът на България" на "Гласът на Лечев", но се оказа, че греши, защото за пръв път от три години насам, отборът на виртуозния китарист не успя да спечели.

"Атанас е най-якият глас тази година, най-красивият тембър и най-доброто момче. Заслужава да спечели", заяви Графа след вълнуващото им представяне.

В края на краищата големият победител тази година бе Атанас.

Всички приходи от sms-гласуването, събрани по време на трите концерта на живо, бяха дарени в подкрепа на кампанията за възстановяване на опожарената сцена на "Студентския дом" в центъра на София и възобновяването на творческата дейност там, обявиха от медията-организатор на шоуто - bTV.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.

Свързани новини