Отидете към основна версия

25 013 66

Експерт разшифрова Библията и обяви точната дата на края на света

  • давид монтен-
  • библия-
  • пророчество-
  • край на света-
  • 28 декември-
  • 2019-
  • точната дата-
  • апокалипсис

Според скритото пророчество в религиозната книга, Апокалипсисът ще се случи в края на 2019 г.

Предупрежденията, че светът е към края си, че апокалипсисът е близо и човечеството ще изчезне от лицето на земята, стават все по-чести, а авторите им все по-многобройни и различни.

Версиите за свършека на света също са най-различни и пъстри, като голяма част от тях звучат повече от фантастично.

Сега обаче, поредният "експерт" по въпроса е твърдо убеден, че знае точната дата , на която ще настъпи краят на всичко. Той е открил отговора в древните библейски текстове, които години наред прочувал и сравнявал внимателно и в детайли.

Така Давид Монтен най-накрая успял да разшифрова Библията, разкривайки скрито пророчество, според което, светът ще свърши в края на тази година и по-точно на 28 декември 2019 г..

През целия си живот Монтен се занимава с проучване и анализ на различни антични текстове и древни скриптове. Усилената му работа най-сетне дала резултат и той сравнил информацията, която успял да получи сред разшифроването, със съвременни данни, предоставени от астрономите.

Съпоставяйки двете парчета от информация той успял да разбере за тайнствено предсказание, скрито между редовете в Библията.

Монтен изяснява, че в Светото писание се споменава многократно за страшни катаклизми, които по-рано са се случвали на нашата планета и са били повлияни от небесните тела.

Ако може да се вярва на сметките на Монтен, на 21 декември тази година Земята ще се окаже под много силно влияние на другите планети. Подобно нещо се случва веднъж на няколко хиляди години.

Тектонските плочи ще започнат да се разместват. Това ще предизвика силни вълни цунами и земетресения, както и непрекъснати изригвания на вулкани.

В атмосферата ще бъде изхвърлено огромно количество пепел. Слънцето ще спре да огрява Земята. Големите градове ще бъдат почти напълно унищожени в резултат на мощни земетресения. Това, от своя страна, ще доведе до възникването различни техногенни катастрофи.

Всички тези ужасяващи събития ще доведат до гибелта на човечеството. Хората, които все пак ще успеят да оцелеят, ще умрат от студ и глад.

Монтен добавя, че апогеят на Страшния ден ще настъпи на 28 декември. Именно на този ден земната обвивка ще се промени завинаги заради новите разломи в тектонските плочи и силните наводнения.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 52 гласа.

Свързани новини