Отидете към основна версия

35 594 21

Халваджиян не е на себе си от радост

  • маги халваджиян-
  • продуцент-
  • телевизия-
  • предаване-
  • шоу-
  • като две капки вода

Продуцентът се готви за нов успешен телевизионен сезон

Снимка: БГНЕС

Маги Халваджиян вече е готов да посрещне още един успешен ТВ сезон. След като се пребори за вечерния ефир на bTV, продуцентът извоюва още една победа, само че в добре познатата Нова телевизия, пише в. „Уикенд“. Тя е свързана с най-успешното му шоу до момента – „Като две капки вода“.

Договорът за предаването е бил преподписан и вече текат подготовките за неговия осми сезон – отбелязва изданието. Шоуто най-вероятно ще тръгне в края на февруари или началото на март, когато се очаква и старт на вечерното шоу на bTV.

След като въпросът с новия сезон на „Като две капки вода“ бе разрешен в полза на предаването, сега пред екипа стои още един труден казус за разрешаване – кои ще бъдат следващите участници. Продуцентът Маги Халваджиян често е споделял, че изборът им не е лесна работа, защото трябва едновременно да могат да пеят, да танцуват и да бъдат артистични, за да имитират наши и световни звезди. Такива хора не са много и всеки път е предизвикателство да се намерят цели осем души, готови да участват в шоуто.

Водещите поне засега обаче се смятат за сигурни – Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека – коментира в заключение изданието. Имайки предвид, че това са любимците на Халваджиян, те едва ли ще бъдат сменени скоро.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 64 гласа.

Свързани новини