Отидете към основна версия

22 790 20

Какво се случва с тялото при ежедневна консумация на джинджифил?

  • джинджифил-
  • растение-
  • експеримент-
  • полезен-
  • здраве-
  • отрова

Как действа коренът на организма ни - отрова с бавно действие или растение с невероятни лечебни свойства?

Снимки: shutterstock

Онзи ден попаднах на видео в социалната мрежа за опасностите от джинджифила. Авторът толкова много критикува това растение, че почти го сравнява с отрова с бавно действие. Именно това видео ме подтикна да проведа експеримент. Това пише потребител в здравен форум, който разказва подробно за експеримент, който е провел, свързан с този продукт.

В продължение на месец той всеки ден консумирал джинджифил. Добавял го в чая си, като подправка към храната, а също така и похапвал парченца от лютивия корен.

Ето какво се случило със смелчагата, провел експеримента:

Нормализиране на кръвното налягане

Ако следите канала ми от дълго време, трябва да знаете, че страдам от хипертония отдавна. Но джинджифилът ми помогна да се отърва от това заболяване. Първите няколко дни след консумацията кръвното спадаше леко само за няколко минути. Но след това постепенно се нормализираше.

Подобряване на имунитета

През този месец нямах никакви здравословни оплаквания. Ще ви дам пример с леля ми. Тя от 3 години консумира чай само с добавка джинджифил. През това време не е имала дори настинка.

Подобрение на съня

След първия прием, за първи път от много време, успях да спя нормално.. По-рано заспивах в 11 часа вечерта и се събуждах в 9, но уморен. През целия ден винаги ми се спеше. Джинджифил ми помогна с това. Заспивах в 11, но се събуждах в 7 пълен с енергия за целия ден.

Отрицателни последици:

За целия месец ядене на джинджифил открих само един отрицателен фактор. Към края на експеримента получих запек. Не знам дали това е свързано с продукта, но фактът остава. Това никога досега не ми се е случвало.

Не забелязах други промени. Но за разлика от други „интернет инструменти“ джинджифилът наистина показа добри резултати. Мисля, че ще продължа да го използвам, завършва обобщението от своя експеримент мъжът.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 49 гласа.

Свързани новини