Отидете към основна версия

41 584 27

Pornhub пусна "най-мръсното ВИДЕО в света"

  • pornhub-
  • замърсяване-
  • привлича внимание-
  • екологичен проблем-
  • пластмаса-
  • боклук-
  • социална ангажираност-
  • глабален проблем-
  • еко катастрофанай-мръсното видео в света

Един от най-големите сайтове със съдържание за възрастни обръща внимание на един от най-сериозните проблеми, които са надвиснали над планетата ни

Снимки: shutterstock

Един от най-известните сайтове със съдържание само за възрастни - Pornhub - засне и публикува в мрежата един от най-мръсните клипове, правени някога.

Сайтът, чието мото е "Колкото по-мръсно/мръснишко - толкова по-добре" показа един от най-мръсните плажове на планетата, присъединявайки се към онези, които се опитват да привлекат вниманието на хората към проблемите на околната среда, пише списание Forbes.

Във видеото, озаглавено „Най-мръсното порно в света“, двойка порно актьори-любители, познати като Leolulu, се разхождат покрай брега на океана, търсейки място, на което да се отдадат на любовни страсти. Следващите кадри показват как двойката лежи на плажа, а когато фокусът на камерата се отдалечава, зрителите виждат потресаваща картина. Около двойката се търкалят купища боклук.

За разочарование на любителите на порното, в това видео интимните части на телата им не се виждат заради пластмасовите отпадъци. По нататък във видеото служители на Pornhub почистват отпадъците, което разкрива пълна картина на случващото се.

От сайта обявяват, че за всяко гледане на видеото с кауза, ще дават на Ocean Polymers - организация с нестопанска цел, която се занимава със събирането и рециклирането на отпадъци в океаните - парично дарение. Според думите на Вицепрезидентът на Pornhub Кори Прайс обяви, че решението им да се включат в кампанията за почистване на планетата от пластмасовите отпадъци - проблем, който нараства с всяка изминала година - след като видели статистика за степента на замърсяване на океаните. Според данните, в момента над 12 милиона тона пластмаса плува из световния океан.

Това не е първата подобна еко кампания, в която порно сайтът се включва и взема присърце. През април те пуснаха канала BeeSexual, на който потребителите могат да гледат видео клипове на пчели, опрашващи цветя. Този проект е свързан с друга екологична катастрофа, която е надвиснала над планетата ни и която може да има потресаващи последици за човечеството - изчезването на пчелите.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 26 гласа.

Свързани новини