Отидете към основна версия

11 368 18

Жената на Боян Петров изкуши мрежата с разголени СНИМКИ

  • жена-
  • боян петров-
  • радослава ненова-
  • форма-
  • фигура-
  • разголена-
  • изкушение-
  • алпинист

Радослава Ненова демонстрира топ форма в социалните мрежи

Радослава Ненова – жената на загиналия топ алпинист Боян Петров, разгорещи мрежата с нова порция разголени изкушаващи снимки. Алпинистката демонстрира перфектно секси тяло и то в интересна поза. Този път Ненова се показа като акробатка – на екзотична челна стойка пред огледалото, която най-вече демонстрира апетитни задни части, с което предизвика възторжени коментари от десетки мъже, пише lupa.bg

Хубавицата придружи снимката с поста: „В една паралелна вселена другото ми аз е акробат.“ Под фотото на Радослава заваляха купища коментари, в някои от които чаровницата дори получи предложения за брак.

Мнозина обаче са смутени и шокирани от постоянните предизвикателни разголени кадри, с които Радослава напоследък провокира в социалните мрежи. „Все пак е прекалено шокиращо една вдовица да пуска постоянно предизвикателни полуголи снимки. Какво казва с това? Или просто иска да печели популярност, като провокира и иска да осребри физическите си надарености?“, коментират по-консервативните в социалните мрежи.

Други предположиха, че вероятно любимата на Боян Петров се чувства самотна и има нужда от внимание. Именно затова и иска да бъде забелязана в социалните мрежи, и то не като жената на Боян Петров, а като самата себе си - Радослава Ненова.

Красавицата от Русе бе до Боян Петров до последния му миг и първа съобщи за изчезването му под Шиша Пангма. След изчезването на най-добрия ни алпинист, Ненова сподели, че въпреки мъката си, ще бъде силна и ще направи всичко възможно, за да поддържа спомена за големия алпинист жив, а не да лее сълзи.

За втора година, през април Радослава организира масово изкачване на „Копитото“ на Витоша по любимата пътека на катерача.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.

Свързани новини