Отидете към основна версия

24 214 38

Пришълци от Нибиру вече са на Земята (СНИМКА)

  • нибиру-
  • уфолози-
  • планета х-
  • извънземни-
  • пришълци-
  • апокалипсис-
  • русия

Хуманоидно същество се появило на Земята след сблъсъка на Планетата Х с друго космическо тяло

Снимки: shutterstock

Датата, определена за край на света (16 август), отдавна вече отмина, но уфолози смятат, че все още не трябва да се радваме, защото Нибиру продължава да представлява заплаха за планетата ни.

Изследователи твърдят, че заплахата, идваща от Планетата на смъртта, е научно доказана и има няколко алтернативни сценария за развоя на събитията.

Според членове на международна група изследователи, занимаващи се с търсенето и изучаването на извънземни, сблъсъкът между Земята и Нибиру е неизбежен.

Според най-черногледите, “срещата” между двете планети ще доведе до пълното унищожение на Земята и всичко живо на нея.

Според по-оптимистично настроените т.нар. Апокалипсис може да се окаже спасението на човешката раса. Някои от теоретиците на конспирацията смятат, че след „срещата“ на Земята и Нибиру, човешката цивилизация все пак ще оцелее и не само това - тя ще направи първия си истински контакт със същества от друга планета.

Според тези любители на конспиративните теории, информацията за сблъсък с Планета X не трябва да се приема буквално. Те вярват, че събитията ще се развият по коренно различен начин от това, което си представяме.. Те предполагат, че жителите на Нибиру ще започнат да окупират Земята, защото именно те са създали живота на планетата ни преди милиарди години.

Убедени в това, уфолозите призовават да не се съпротивляваме на извънземното нашествие, тъй като то ще е последният шанс на човечеството да оцелее и да еволюира в по-висша раса.

Наскоро дори се появиха и публикации в различни руски сайтове, които разказват за първи срещи с пришълците от Нибиру.

В началото на месеца един от водещите руски сайтове за извънземни и паранормални явление - vladtime.ru, съобщи, че руснаци са видели със собствените си очи пришълец от планетата Нибиру. Свидетелите разказали, че са записали пристигането на НЛО. Според разказите им появата на летящата чиния била придружена от синя радиация.

След кацането на извънземния кораб те открили странно хуманоидно създание.

„Неземно същество с малки размери, което си има глава, очи, торс, ръце и крака, но крайниците му са леко удължени“, разказват очевидците.

Уфолози предполагат, че тези извънземни биха могли да идват именно от тайнствената планета Х, известна още като Нибиру.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 30 гласа.

Свързани новини