Отидете към основна версия

9 031 31

Тя свали 100 кг. и стана сексбомба в Холивуд (СНИМКИ)

  • актриса-
  • килограми-
  • промяна-
  • преобърна живота-
  • джана шортино-
  • американка-
  • отслабна

Само за 10 месеца актрисата успява да свали свръх теглото си

Джана Шортино ходела непрестанно по кастинги, а мечтата ѝ била да стане истинска актриса. След време обаче, девойката започнала да осъзнава, че не я оценяват според качествата и таланта ѝ, а според външния вид. По-точно според излишните ѝ килограми.

Това за нея било ужасно обидно. В крайна сметка тя била талантлива актриса по думите на много от нейните преподаватели и колеги.

Днес обаче, Джана е една от най-търсените актриси.

За никоя актриса не е лесно да получи добра роля и винаги има ограничения. Джана била ограничена от външния си вид, защото, ако получела роля, тя задължително била на някоя епизодична дебелана.

Но след много опити и също толкова много откази, Джана получила роля в мюзикъл и това промени живота ѝ. След края на снимките през 2016 г., тя решила да промени изцяло живота си и по-точно самата себе си.

Пътят, който трябвало да измине обаче бил трънлив. Наложило се да се подложи на операция за свиване на стомаха. Въпреки страховете, които изпитвала, тя се решила на тази голяма крачка, притисната от отчаяние и безработица.

След края на възстановителния период Джана бързо осъзнала, че новата ѝ външност е ключът към намирането на работа.

Хирургичната интервенция имала и други положителни страни, сред които била и загубата на апетит. На младата американка ѝ станало много по-лесно да хапва по-малко. Като цяло начинът ѝ на живот бил започнал да се променя, но тя трябвало да положи още доста усилия.

„Не вярвам, когато пълна жена ми казва, че не яде нищо и дебелее. Всичко е относително. Аз ядях много лоша и вредна храна. Огромни кутии с пилешки крилца и пържени картофи. Сега обаче гледам в друга посока”, разказва тя.

Освен, че променила режима си на хранене, Джана започнала да посещава и фитнес залата. Тя ходела там 5 пъти седмично и тренирала по най-малко 2 часа.

Тя с упоритост успяла да се пребори със себе си и си изградила навик да тренира редовно.

В профила си в социалните мрежи Джана качва снимки от промяната си и показва как е свалила всички онези излишни килограми, които са ѝ пречели да направи кариера.

Както повечето жени, преобърнали живота си с главата на долу, благодарение на упорство и труд, Джана също призовава хората да последват примера ѝ. Тя им разказва как промяната ще им отвори много нови възможности.

Промените настъпили за една година, а актьорската ѝ кариера тръгнала стремглаво нагоре. Пред нея се отворили нови хоризонти, за които не била ѝ сънувала, а благодарение на таланта си, който не се бил стопил с тренировките и диетите, Джана лесно се превърнала в желана актриса.

И както във всяка подобна история и в тази се появява принц, който се влюбва в Джана и ѝ предлага брак.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.

Свързани новини