Отидете към основна версия

9 197 1

Вашият хороскоп за днес, 29.11.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вълнуващ ден за Раците

Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Нещата в любовта стават сериозни и отговорни точно сега, когато ви мамят далечните простори. Ще трябва да определите приоритетите си и да действате по план. Хубаво е да изпълнявате първоначалния замисъл, а не да променяте в движение плановете.

Телец

Търсите да срещнете обожанието в очите на другите, а днес е чисто и просто ден за постигане на цели, за решаване на задачите. Чувствата са по-скоро непрепоръчителни, опитайте да конктролирате ситуациите, времето, изпълнението. Чувствата просто канализирайте в друга посока.

Близнаци

Сериозни психологически проблеми ще изплуват на повърхността. Вие винаги сте успявали да се справяте в подобни ситуации, но днес ще е доста по-изнервящо. Май освен да мислите положително, друго не ви остава.

Рак

Един вълнуващ ден, прозаичните неща ще ви се виждат толкова красиви, омайни, мамещи. Може би днес е вашият ден да сътворите красота в онзи вечен, неувяхващ стил, омайващ с духа на миналото. Оставете вдъхновението да ви води.

Лъв

В един малко ревнив период сте, което като цяло не в природата ви, но и на най-добрите се случва понякога. Но именно тези периоди помагат на човек да върви напред, да се отърси от моделите, които го спъват и с лекота да полети към новите възможности.

Дева

Днес е ден за смърт и ново раждане, разбира се, в чисто символичен план. Имате силата да преодолеете всякакви препятствия единствено със своята вътрешна убеденост и сила. Позволете си да бъдете силни и да покажете качествата си. Светът може да бъде и много сигурно място.

Везни

Как възприемате човека срещу вас - като свой приятел или като свой враг? Дали той просто не е вашето огледало, понякога малко криво, но винаги болезнено откровено. Дали просто не е време да се замислите, че другите реагират на вашето излъчване и ако искате да промените реакцията им, най-напред трябва да промените себе си?

Скорпион

До обяд - сериозни, следобед - свободни. Такава схема само би могла да ви мотивира да правите нещата по план, когато им дойде времето. А дали и свободата ви ще е по план? Хубаво е да си дадете сметка кое е онова, което ви движи - следването на правилата или напротив - разчупването на нормите. Всъщност и двата модела си имат красивите страни, по-важното е вие коя от двете страни виждате.

Стрелец

Вие добре сте осъзнали фактът, че в спокойствието лежи силата и сте готови да отстоявате този принцип, може би дори ваше верую. Вие сте активни в спокойствието, което е една мъдра позиция, на която ни учат мъдреците от векове насам. Имайте предвид, че днес ще ви разсейват с разни молби за изява и творчество, но пък винаги спокойно може да се включите.

Козирог

Изглежда бързо губите инициатива в последно време, а това ви смъква акциите в собствените ви очи. Няма смисъл от подобно себеразяждащо поведение. Днес е ден за материализация, ден за грижа и внимание, ден за релакс и връзка със семейството. Оставете инициативата на друг и просто се наслаждавайте.

Водолей

Вашата вътрешна същност е радостта и е време да започнете все повече да я разпръсквате наоколо. Около вас ще пърхат доста желаещи да се докоснат до светлата ви личност. А вие колкото повече давате от себе си, толкова повече ще се увеличава и вашето състояние.

Риби

Ден за материализация и работа с пари. Бъдете готови да мислите нестандартно и да действате целенасочено. Вие сте архитектът на цялата днешна организация на нещата, така че просто спокойно следете за правилното изпълнение на задачите.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 05.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Най-прекрасният подарък, който носи Великден е - надеждата. Не е същественото дали точно това е точната дат ...
    днес в 07:00 ч.
    1 584
    0
  • Дневен хороскоп за 04.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Денят преди Великден винаги е особен. Дали човек вярва или не, не е толкова важно, но цялото настроение нао ...
    вчера в 07:00 ч.
    2 777
    0
  • Дневен хороскоп за 03.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Този ден ще събуди авантюриста у вас. И въпреки сериозното си отношение, и въпреки нуждата от резултати, ще ...
    03.05.2024
    3 028
    0
  • Кошмарни дни наближават за 2 зодии

    Ударите от Съдбата идват доста често напълно изненадващо и няма как да сме напълно подготвени за тях. Но въпреки това (или именно заради това) често с ...
    02.05.2024
    2 657
    1
  • Кои ще са най-щастливите дни за всяка зодия през май?

    Хороскопът за май носи важни промени и възможности за всеки зодиакален знак. От ретроградността на Плутон до преминаването на Юпитер в знак Близнаци н ...
    01.05.2024
    2 336
    2