Last news in Fakti

29 Ноември, 2019 07:00 9 193 1

Вашият хороскоп за днес, 29.11.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вълнуващ ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 29.11.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Нещата в любовта стават сериозни и отговорни точно сега, когато ви мамят далечните простори. Ще трябва да определите приоритетите си и да действате по план. Хубаво е да изпълнявате първоначалния замисъл, а не да променяте в движение плановете.

Телец

Търсите да срещнете обожанието в очите на другите, а днес е чисто и просто ден за постигане на цели, за решаване на задачите. Чувствата са по-скоро непрепоръчителни, опитайте да конктролирате ситуациите, времето, изпълнението. Чувствата просто канализирайте в друга посока.

Близнаци

Сериозни психологически проблеми ще изплуват на повърхността. Вие винаги сте успявали да се справяте в подобни ситуации, но днес ще е доста по-изнервящо. Май освен да мислите положително, друго не ви остава.

Рак

Един вълнуващ ден, прозаичните неща ще ви се виждат толкова красиви, омайни, мамещи. Може би днес е вашият ден да сътворите красота в онзи вечен, неувяхващ стил, омайващ с духа на миналото. Оставете вдъхновението да ви води.

Лъв

В един малко ревнив период сте, което като цяло не в природата ви, но и на най-добрите се случва понякога. Но именно тези периоди помагат на човек да върви напред, да се отърси от моделите, които го спъват и с лекота да полети към новите възможности.

Дева

Днес е ден за смърт и ново раждане, разбира се, в чисто символичен план. Имате силата да преодолеете всякакви препятствия единствено със своята вътрешна убеденост и сила. Позволете си да бъдете силни и да покажете качествата си. Светът може да бъде и много сигурно място.

Везни

Как възприемате човека срещу вас - като свой приятел или като свой враг? Дали той просто не е вашето огледало, понякога малко криво, но винаги болезнено откровено. Дали просто не е време да се замислите, че другите реагират на вашето излъчване и ако искате да промените реакцията им, най-напред трябва да промените себе си?

Скорпион

До обяд - сериозни, следобед - свободни. Такава схема само би могла да ви мотивира да правите нещата по план, когато им дойде времето. А дали и свободата ви ще е по план? Хубаво е да си дадете сметка кое е онова, което ви движи - следването на правилата или напротив - разчупването на нормите. Всъщност и двата модела си имат красивите страни, по-важното е вие коя от двете страни виждате.

Стрелец

Вие добре сте осъзнали фактът, че в спокойствието лежи силата и сте готови да отстоявате този принцип, може би дори ваше верую. Вие сте активни в спокойствието, което е една мъдра позиция, на която ни учат мъдреците от векове насам. Имайте предвид, че днес ще ви разсейват с разни молби за изява и творчество, но пък винаги спокойно може да се включите.

Козирог

Изглежда бързо губите инициатива в последно време, а това ви смъква акциите в собствените ви очи. Няма смисъл от подобно себеразяждащо поведение. Днес е ден за материализация, ден за грижа и внимание, ден за релакс и връзка със семейството. Оставете инициативата на друг и просто се наслаждавайте.

Водолей

Вашата вътрешна същност е радостта и е време да започнете все повече да я разпръсквате наоколо. Около вас ще пърхат доста желаещи да се докоснат до светлата ви личност. А вие колкото повече давате от себе си, толкова повече ще се увеличава и вашето състояние.

Риби

Ден за материализация и работа с пари. Бъдете готови да мислите нестандартно и да действате целенасочено. Вие сте архитектът на цялата днешна организация на нещата, така че просто спокойно следете за правилното изпълнение на задачите.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даниел

    1 1 Отговор
    Братя и сестри , не вярвайте на тези демонски басни, това не е от Бога. Единствената ни надежда е във Христос ...2 Коринтяни 5 :17. Затова, ако някой е в Христос, той е ново творение. Старото си отиде. Новото дойде!
    18. И всичко това идва от Бога, който чрез Христос ни помири със себе си и ни повери служението на помирението на хората с Бога.
    19. Ние носим послание, че Бог помирява света със себе си чрез Христос, без да държи хората отговорни за прегрешенията им. Той ни повери посланието на помирението.
    20. Така че ние работим като Христови посланици и Бог ви увещава чрез нас. От името на Христос ви умоляваме: „Помирете се с Бога!“
    21. Бог направи този, който нямаше грях, да стане грях заради нас, за да може чрез него да станем праведни пред Бога.