Отидете към основна версия

4 452 16

5 зодии, които не разбират от романтика

  • зодии-
  • романтика-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • хороскоп

Не очаквайте от тях някакъв мил жест

Снимки: shutterstock

Независимо че не си го признават, всички жени обичат романтични жестове. Те очакват да получат цветя или някое лъскаво бижу за рождения ден или просто без повод. Но понякога остават разочаровани.

Няма лошо мъжете да правят романтични жестове спонтанно, въпросът е, че някои не разбират много от това. Просто не е заложено в природата им. Според астрологията, представителите на някои зодии показват чувствата си по друг начин.

Ето кои не разбират от романтика:

Телец

Всички с тази зодия са прекалено практични и романтиката е далеч от тях. Предпочитат да попитат половинката какъв подарък да ѝ купят, отколкото да правят изненади.

Въпреки че Телците се влюбват още в самото начало, те са твърде нескопосани с жестовете и нямат представа как да накарат партньора си да се почувства специален.

Водолей

Характерът на Водолея не се свързва с романтиката. Хората с тази зодия държат на своята свобода и не търпят „оковите“ на сериозното обвързване.

Родените под този знак не са безчувствени, просто са по-умерени с тях.

Дева

Девата мрази романтиката. Тя е един от най-интелигентните зодиакални знаци и за нея сладникавите жестове към половинката са загуба на време.

Девите са по-скоро самовлюбени и държат на действията, а не на глезотиите.

КозирогТе се смятат за една от най-откровените зодии. Мразят да се преструват на такива, каквито не са. Не харесват романтичните жестове, дори при тях стават съмнителни и раздразнителни.

Козирозите са предани партньори, стига да разчитат на доверието ви.

Близнаци

Не се надявайте на романтика от Близнаците. Те витаят някъде в облаците, когато са влюбени. Бива ги във флирта, но не и в изразяването на чувства.

Близнаците трудно могат да изкарат с някой за дълго време, защото винаги „им шарят очите“. Ето защо за тях романтичните жестове са задължаващи и ненужни.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.

Свързани новини

  • Прекрасен май очаква 4 зодии

    С началото на всеки нов месец ние се вълнуваме какво ни очаква през този период и какви емоции ще преобладават – позитивни или негативни. Когато ...
    вчера в 12:42 ч.
    2 766
    0
  • Какво да очаква всяка зодия през май според астролога Влад Рос

    Всеки иска да бъде подготвен за бъдещето. Но знаем, че това е много трудно и няма как да знаем какви изненади ни е приготвила Съдбата. Е, все пак а ...
    26.04.2024
    3 029
    1
  • Дневен хороскоп за 27.04.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Вярвате си, че това, което правите е най-доброто възможно и това е прекрасно, но всъщност водещи трябва да ...
    вчера в 07:00 ч.
    3 460
    1
  • Дневен хороскоп за 26.04.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Един чудесен ден, в който най-после ще се чувствате в собствената си кожа. Добър момент да помислите за дец ...
    26.04.2024
    3 803
    0
  • 4-те най-трудни мъжки зодии

    Всички ние демонстрираме най-добрите си качества в началото на една връзка. И само месеци по-късно партньорът вижда нашата "тъмна" страна и ...
    25.04.2024
    4 536
    6