Отидете към основна версия

2 943 4

Как биха изглеждали извънземните?

  • извънземни-
  • образ-
  • маги адерин – покок

Учени създадоха изображение на извънземните. Забравете „Междузвездни войни“, „Стар Трек“ и малките зелени човечета. Ако ги има, истинските пришълци биха били доста грозни. Те приличат на мутирали медузи с металическа повърхност. Поне така твърди експертът в търсенето на извънземен живот Маги Адерин – Покок. За да създаде образа на митичните същества от други планети, тя използвала космическите химични съставки в Космоса и теорията за зараждането на Вселената. Подобно дело се води научен труд и вече получава медийно разпространение.

Според нея извънземните би трябвало да изсмукват химически елементи от атмосферата, за да растат, и да комуникират със светлинни сигнали. „Поглъщането“ на елементите, основно въглерод и метан, трябвало да става с огран, подобен на уста. Зрението им щяло да се осигурява от лещи, а тялото им – да се уголемява от слънчевата светлина. Освен това, пришълците щели да бъдат оранжеви, за да се прикриват, пише „Мирър“.

Покок, която е и салетилен инженер, стана известна с това, че бе в челните редици на учените, които твърдят, че извънземните съществуват. Според нея в нашата галактика има 4 вида извънземни, които имат интелект.

Разбира се, хипотезите на Покок може да се окажат съвсем напразни. Самата тя също не е убедена, че ще имаме близка среща с пришълците.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини