Last news in Fakti

6 Юли, 2012 14:19 2 930 4

Как биха изглеждали извънземните?

  • извънземни-
  • образ-
  • маги адерин – покок

Учени създадоха изображение на извънземните. Забравете „Междузвездни войни“, „Стар Трек“ и малките зелени човечета. Ако ги има, истинските пришълци биха били доста грозни. Те приличат на мутирали медузи с металическа повърхност. Поне така твърди експертът в търсенето на извънземен живот Маги Адерин – Покок. За да създаде образа на митичните същества от други планети, тя използвала космическите химични съставки в Космоса и теорията за зараждането на Вселената. Подобно дело се води научен труд и вече получава медийно разпространение.

Според нея извънземните би трябвало да изсмукват химически елементи от атмосферата, за да растат, и да комуникират със светлинни сигнали. „Поглъщането“ на елементите, основно въглерод и метан, трябвало да става с огран, подобен на уста. Зрението им щяло да се осигурява от лещи, а тялото им – да се уголемява от слънчевата светлина. Освен това, пришълците щели да бъдат оранжеви, за да се прикриват, пише „Мирър“.

Покок, която е и салетилен инженер, стана известна с това, че бе в челните редици на учените, които твърдят, че извънземните съществуват. Според нея в нашата галактика има 4 вида извънземни, които имат интелект.

Разбира се, хипотезите на Покок може да се окажат съвсем напразни. Самата тя също не е убедена, че ще имаме близка среща с пришълците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    1 0 Отговор
    глупости, скоро ще ги видите на живо
  • 2 разочарован

    1 0 Отговор
    лошо,много лошо,плановете ми за бройка с извънземна отпадат!
  • 3 bubblehead

    0 1 Отговор
    Глупости! Извънземните са много подобни на българи но все пак по добре се ориентират в морала на планетата земя и нямам да смятат за герои обирджията на 1.5 милиона лева а още по малко за умен... Естествено извънземните ще са доста по-умни от българите ама то това няма как .... дори вероятно домашните любимци на извънземните ще са по умни от българите и даже ще са ходили на училище доста повече ...
  • 4 извън земен

    0 0 Отговор
    Зависи от кое измерение е пришалецът. Аз например съм от четвъртото измерение и изобщо не се интересувам от вашето съществуване. Също както мравките не се интересуват от вас дотолкова, до колкото не им причинявате вреда./ Давам ви пример с мравките за да ви докажа че е възможно съществуването на повеюе от едно измерение в рдна и съща среда. / Но ако слчайно някой от вас ни причини някакво нещастие , автоматично му се случва нещастие съответстващо на причинената ни вреда , като наказание или осто " излита" друго измерение.