Отидете към основна версия

10 579 32

Райна пусна СНИМКА без грим от спалнята

  • райна-
  • снимка-
  • грим-
  • спалня-
  • легло

Певицата продължава да впечатлява феновете си в онлайн пространството

Райна винаги е страняла от вижданията на общността за фолк певиците и години наред се бори да се отличи от този имидж. Неслучайно досега не се изкуши да си напълни деколтето със силикон, но пък напоследък наду устните си.

Пилето на фолка няма притеснения относно външния си вид и тези дни показа снимка, на която е без грим. "То няма разлика дали си с грим или не, все си си хубава", обсипват я с комплименти фенове.

Певицата реши да публикува селфи от леглото и да се покаже без капка грим пред своите почитатели. Това не се случва за първи път. Тя все пак бе участник в първия сезон на "ВИП Брадър", където през цялото време се разхождаше съвсем естествена.

Чалга дивата минава през много тежък личен период. Преди няколко месеца се раздели с приятеля си Валери Тюлеков и явно самотата си оказва влияние. Тя сподели доста интересна мисъл на Карл Густав Юнг : "Самотата не идва от това да няма хора около теб, а от невъзможността да общуваш с тях за нещата, които са важни за теб". Можем да гадаем до кого е адресиран този израз и колко тежко ѝ е всъщност на Райна в момента.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини