Отидете към основна версия

21 361 85

Ето какъв секс предпочита българинът според Pornhub

  • класация-
  • pornhub-
  • секс предпочитания-
  • порно

Въпросът какво порно гледат жените е много важен въпрос за много мъже. За огромна радост на всички, хората от Pornhub се грижат да сме добре информирани по тези теми. Подобно на други социални мрежи, Pornhub отчита най-горещите тенденции за отиващата си година. През 2018 г. Pornhub е отчел 33.5 милиарда посещения, което е с 5 милиарда повече от 2017 г. Най-голямата част от тях идват от САЩ. В рамките на отиващата си година 29% са били жени, което с 3% повече спрямо предходната.

Наскоро от най-посещавания сайт за порно видео клипове разкриха какви са били тенденциите при гледането на порно през изминалата година. Лесбийско порно за жените и японско за мъжете - това са най-гледаните категории филми за възрастни при различните полове през 2019 г., съобщават те с поредната си класация.

От графиките можете да придобиете напълно ясна и категорична представа за мръсните фантазии на двата пола.

Изследването на сексуалните вкусове на Меката за порно феновете, праща българите в доста странна компания.

Българите, турците, иракчаните, афганистанците, мароканците, алжирците, но също така и западняци като германците, французите, швейцарците, шведите, австрийците и други, се оказва, че гледат предимно видео клипове с анален секс. Тази категория е популярна в някои европейски държави, Близкия изток и Северна Африка. В останалия свят последователи на алтернативното проникване почти липсват.

Старият континент е най-нашарен откъм сексуални предпочитания. Британците, ирландците, норвежците, финландците, белгийците, холандците, гърците и македонците са заклети фенове на лесбийското порно. Сърбите, румънците, испанците и хърватите си падат по видеата с възрастни.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 25 гласа.

Свързани новини