Last news in Fakti

19 Декември, 2019 14:09 4 484 11

Стоичков попадна в много негативна класация

  • христо стоичков-
  • класация

Сред величията са още Диего Марадона, Марко ван Бастен, Рууд Гулит, Уго Санчес и Кларънс Зеедорф

Стоичков попадна в много негативна класация - 1
Снимка: БГНЕС

Испанският вестник AS извади списък с футболни легенди, които са претърпяли разочароващи треньорски кариери. Сред изброените имена попада и това на българина Христо Стоичков. Тук намира място и друг бивш наставник на България - Лотар Матеус. Сред величията са още Диего Марадона, Марко ван Бастен, Рууд Гулит, Уго Санчес и Кларънс Зеедорф.

"Представяме ви няколко страхотни играчи, които блестяха на терена, печелейки Световно първенство, Копа Америка, Шампионската лига. Те имат титли и купи в клубни първенства, но като треньори нямат същия успех", написа мадридският вестник. Ето това пишат испанците за Камата:

"За него се смята, че е най-добрият български играч на всички времена. Той блести на клубно и национално ниво, но не успя да го направи от пейките, когато водеше Селта Виго, Мамелъди Съндаунс от Южна Африка, Литекс, ЦСКА и националния отбор на България.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д-р Ох Боли

    15 14 Отговор
    Този става само за треньор на Кюрдистан 🤣
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ПЕНКО

    8 5 Отговор
    ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 60 ГОДИНИ ВУЦОВ Е ВКАРАЛ НАЙ-КРАСИВИЯ АВТОГОЛ НА СВЕТОВНИ ФИНАЛИ !!! ТОЙ СЕ "ИЗАКА" НА НЯКОЛКО СТАДИОНА КАТО ТРЕНЬОР !!! СТОИЧКОВ Е ГОЛМАЙСТОР НА СВЕТОВЕН ФИНАЛ !!! ВЪПРОСЪТ Е: " КОЙ ОТ ДВАМАТА СЕ Е" ИЗАКАЛ" НА ПОВЕЧЕ СТАДИОНИ - КАТО ТРЕНЬОР "?????????

    Коментиран от #7

  • 4 Така е

    12 0 Отговор
    "Съмтайм уин, съмтайм люн"
  • 5 Спасов

    12 2 Отговор
    Че то там си му е мястото!...
  • 6 Кой68

    5 2 Отговор
    Сига остаа и да се разрьеве.... . . .Малииииишииии.
  • 7 ???

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕНКО":

    При Вуцов играеха хубав футбол. Не те знам колко си голям, но си пусни мача от квалификацията за европейското през 1984 във Франция между Югославия и България игран в Сплит завършил 3:2 за Югославия. Виж колко положения имаме и как накрая падаме, за да продължи Югославия. Още виж и колко автогола имаме на световно.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ЕКСПЕРТА

    5 0 Отговор
    ИЦАТА ВКАРВА НА БАРСЕЛОНА 3-ГОЛА НА СУБИСАРЕТА ОТ 2-МАЧА,КОГАТО БАРСА ИГРАХА С ЦСКА,И ТОГАВА КРОИВ КАЗВА ИСКАМ ГО ТОЗИ В БАРСА,И ГО ВЗЕХА.
  • 11 7764

    0 0 Отговор
    Проблемът е в играчите, не в треньорите. Доказа го точно отборът ни от 1994г. Чичо Митко просто беше на точното място в точния момент. Ицо може да стане треньор на националния отбор по математика и децата пак ще станат първи дори тренерът да не знае какво е Питагорова теорема.