Отидете към основна версия

11 007 37

Преслава се изложи заради бездомник в мол (СНИМКИ)

  • преслава-
  • мол-
  • бездомник-
  • подигравка

Изпълнителката си навлече доста критики заради неподходящите снимки, които публикува в профила си в Инстаграм

Понякога фолк певицата Преслава има странна представа за това какво може и какво не може да споделя с последователи в Инстаграм.

След като преди време изпълнителката демонстрира незнание и се пошегува неуместно с арт инсталация посветена на жените жертви на домашно насилие, и загубили живота си при такова, сега жертва на дебелашките ѝ шеги стана бездомник, който се къпе в шадраван в търговски комплекс.

Наскоро Преслава сподели в Инстаграм снимки на бездомник, който използва водата в един от шадраваните на известен столичен търговски комплекс. Към наистина странната ситуация певицата е добавила и текста „Ох баня, ох кеф“ от известната от зората на чалгата песен, пише LifeOnline.bg.

Ако нелепата постъпка може да мине незабележимо споделена от нечий детски профил, то публикувано в профила на така известна личност с множество последователи изглежда меко казано неподходящо.

За мнозина е озадачаващо защо Преслава не използва влиянието си в мрежата да насочва публичното внимание към полезни за обществото каузи, а се занимава с маловажни и безсмислени неща.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 14 гласа.

Свързани новини