Отидете към основна версия

19 305 63

"Богати татенца" глезят 18-годишна студентка (СНИМКИ)

  • студентка-
  • богати-
  • богати мъже-
  • издръжка-
  • глезотия-
  • компаньонка

Клои Хиамс е издържана от шестима богаташи, които задоволяват прищевките ѝ

18-годишна студентка разкри, че поддържа връзка с няколко богати възрастни мъже, което ѝ помогнало да започне да изучава скъпа специалност в университета, предава Daily Mail.

18-годишната Клои от Лондон е студентка по психология и невробиология и планира да стане клиничен психолог, за което трябва да завърши магистърска и докторска степен. Тя обаче има стриктни условия за своите спонсори и иска месечна издръжка между 1500 и 3000 паунда от всеки от тях, както и пътувания за шопинг, спонтанни подаръци, вечери в луксозния ресторант “The Shard” и почивки до далечни дестинации като Лас Вегас и Азия. Клои споделя, че е имала отношения с до 6 „богати татенца“ (sugar daddies) на месец, в зависимост от натовареността си в университета. В замяна предлага компанията си и срещи с тях от два до четири пъти месечно.

По думите ѝ, никога не е била интимна със "татенцата" си. Клои няма никакви колебания за това как смята да постигне целите си и, въпреки че родителите ѝ не са наясно с какво се занимава, приятелите ѝ я подкрепят. Тя описва „професията“ си като „изключително удовлетворяваща“ и позволяваща ѝ да води чудесен студентски живот.

„Реших да стана компаньонка през лятото преди да започна университета, защото бях много притеснена за парите. Това изглеждаше като много привлекателна възможност“, споделя тя.

„Кариерата“ ѝ ѝ дава възможност да пътува повече, след като била заведена на почивка от заможни мъже. „Посетих Гърция с един заможен мъж на 35. Придружих го на бизнес пътуване, отседнахме в луксозен хотел и получих голяма сума пари за харчене“, разказва Клои. „Събрала съм скъпи вещи, включително дизайнерски чанти, обувки, часовници, дрехи и бижута“, хвали се тя. „Всичките ми ангажименти са били напълно платонични и свързани само с правенето на компания. В бъдеще бих искала връзка, но не с богато татенце“, пояснява студентката.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 23 гласа.

Свързани новини