Отидете към основна версия

24 996 41

Не можаха да познаят Андреа на участие заради...

  • андреа-
  • певица-
  • поп фолк-
  • килограми-
  • празник-
  • участие

Натрупаните килограми изиграли много лоша шега на певицата

Фолк фурията Андреа за малко да остане без хонорар след участие в Крумовград, разказаха пред „Уикенд” източници от родопския град. Преди време кметицата Себихан Мехмед поканила блондинката да весели хората на празник на града, който е през октомври. Тя се възползвала от ниския хонорар на миньончето по това време - 1500 лева, и смятала, че така ще осигури известна певица за добри пари, а хората ще останат доволни.

Градоначалничката не ползвала социални мрежи и не подозирала, че Андреа обработва всичките си снимки с фотошоп. Тя очаквала пред него да се появи русо, дългокрако и слабо сексапилно Барби. В уречения час обаче на срещата се изсипала ниска и доста пухкава дама, в каквато разбрахме, че се е превърнала преди месеци певицата.

Неприятно изненаданата Себихан Мехмед започнала да спори, че имала уговорка да пее Андреа, а не никому неизвестна певица. Изумена, Мехмед дори отворила телефона си и показала как изглежда фолк певицата и настоявала, че тежката мадама пред нея няма нищо общо с образа от видеоклиповете. За околните ситуацията била комична, но за кметицата и самата Андреа – трагична.

Управникът на Крумовград спорила половин час, че жената пред него не е Андреа, но в крайна сметка склонила да я качи на сцената. След края на плейбека на чалга дивата, тя все пак получила някакви пари, но до последно Мехмед била убедена, че това на сцената не е Андреа, а западнала кръчмарска певица. „Не знам как самата Теодора преживява тези ситуации, но е много срамно, че на живо няма нищо общо с образа си от снимките в социалните мрежи. Жалка картинка! Всички обработват кадрите, но тя много прекалява. Не може да си висока 1,60 см, с къси крака, а да се правиш на Ирина Шейк”, подиграват се със ситуацията в жанра.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 41 гласа.

Свързани новини