Отидете към основна версия

3 547 9

Гаджето на Ал Пачино го заряза след 2-годишна връзка

  • ал пачино-
  • възраст-
  • гадже-
  • актриса-
  • актьор-
  • мейтал дохан-
  • стар

Актрисата Мейтал Дохан потвърди раздялата

Снимки: EPA/БГНЕС

Мейтал Дохан се е разделила с актьора Ал Пачино след двегодишна връзка. Причина за края на връзката им се оказа доста прозаична - голямата възрастова разлика между тях, съобщава сайтът Contactmusic, припомняйки, че звездният актьор е с 39 години по-възрастен от колежката си.

В изказване, направено пред израелското списание LaIsha, 40-годишната Дохан потвърди, че двамата са се разделили. Потвърждението дойде, след като се появиха слухове за отношенията им след появата на 79-годишния актьор сам на Оскарите.

"Трудно е да бъдеш с такъв възрастен човек, дори той да е Ал Пачино", каза Дохан пред изданието. „Възрастовата разлика е трудна, да. Опитах се да пренебрегна този факт, но, да сме честни, той вече е възрастен човек. Така че дори с цялата ми любов, връзката ни не продължи", споделя тя.

Запитана дали Пачино я е обсипал със скъпи подаръци по време на връзката им", тя отвърна: "Как да кажа любезно, че той не обича да пръска пари? Купувал ми е само цветя."

Ал Пачино наскоро разкри, че се подложил на терапия, за да се справи с внезапната слава, която му донесе ролята на Майкъл Корлеоне във филма "Кръстникът" от 1972 г., и че продължил да посещава психотерапевт, тъй като през въпросното десетилетие популярността му нараснала след участието му във филмите "Серпико", "Кръстникът 2", в който отново е в образа на Майкъл Корлеоне, и "Кучешки следобед". Той отбеляза, че посещенията при психотерапевт са били важна част от живота му за 25-годишен период.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини