Last news in Fakti

20 Февруари, 2020 17:59 3 532 9

Гаджето на Ал Пачино го заряза след 2-годишна връзка

  • ал пачино-
  • възраст-
  • гадже-
  • актриса-
  • актьор-
  • мейтал дохан-
  • стар

Актрисата Мейтал Дохан потвърди раздялата

Гаджето на Ал Пачино го заряза след 2-годишна връзка - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

Мейтал Дохан се е разделила с актьора Ал Пачино след двегодишна връзка. Причина за края на връзката им се оказа доста прозаична - голямата възрастова разлика между тях, съобщава сайтът Contactmusic, припомняйки, че звездният актьор е с 39 години по-възрастен от колежката си.

В изказване, направено пред израелското списание LaIsha, 40-годишната Дохан потвърди, че двамата са се разделили. Потвърждението дойде, след като се появиха слухове за отношенията им след появата на 79-годишния актьор сам на Оскарите.

Гаджето на Ал Пачино го заряза след 2-годишна връзка
Снимки: EPA/БГНЕС

"Трудно е да бъдеш с такъв възрастен човек, дори той да е Ал Пачино", каза Дохан пред изданието. „Възрастовата разлика е трудна, да. Опитах се да пренебрегна този факт, но, да сме честни, той вече е възрастен човек. Така че дори с цялата ми любов, връзката ни не продължи", споделя тя.

Запитана дали Пачино я е обсипал със скъпи подаръци по време на връзката им", тя отвърна: "Как да кажа любезно, че той не обича да пръска пари? Купувал ми е само цветя."

Гаджето на Ал Пачино го заряза след 2-годишна връзка
Снимки: shutterstock

Ал Пачино наскоро разкри, че се подложил на терапия, за да се справи с внезапната слава, която му донесе ролята на Майкъл Корлеоне във филма "Кръстникът" от 1972 г., и че продължил да посещава психотерапевт, тъй като през въпросното десетилетие популярността му нараснала след участието му във филмите "Серпико", "Кръстникът 2", в който отново е в образа на Майкъл Корлеоне, и "Кучешки следобед". Той отбеляза, че посещенията при психотерапевт са били важна част от живота му за 25-годишен период.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хари

    37 0 Отговор
    Права си е жената. Старостта е гадно нещо. Но защо чак след две години го разбра тази дама... вероятно защото е купувал само цветя
  • 2 ИВАН

    2 13 Отговор
    Че за какъв се мисли тоя дъртофелник ... ние имахме много по-кадърни артисти, но в тях никой не е наливал милиони, а може би точно това е хубавото, многото пари развалят човека
  • 3 То се видя

    10 1 Отговор
    Защо те е зарязала, нещо друго търси...!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 vasik atanasova

    2 3 Отговор
    много голям артист е
    но дърт кво да го прави това 40 г милфче
    ще го плюунчи ли няма вече тестостерон

    Коментиран от #6

  • 6 $$$

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "vasik atanasova":

    Не казваш нищо, което и дете от детската градина да не може да сети. Работата е, че нали е от хайлафа, тя е мислила, че ще пръска пари по шевовете и ще пътешества. Трябвало й е време, да си осъзнае заблудата. Не че онзи не я е позалъгал, актьор е все пак. За мен тази история е пореден срам за всички жени.

    Коментиран от #9

  • 7 Хри

    4 0 Отговор
    Сега говори така ама докато и помагаше да си развие кариерата беше най-най, а сега старец. Използвачка.

    Коментиран от #8

  • 8 На жените им е лесно

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хри":

    Всички са такива, братче. Това което обаче ме учудва е, че вече си го признават официално и те гледат нагло, все едно че е нещо, с което да се гордеят.
  • 9 vasik atanasova

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "$$$":

    ок съгласен съм с теб
    стиснат е
    това е
    тя чакала 2 години и се е усетила че е лъгана