Отидете към основна версия

22 097 46

Оргазъм без докосване - как се постига?

  • енергиен-
  • оргазъм-
  • тантра-
  • без докосване

Вижте какво е енергиен оргазъм

Снимка: Shutterstock

Макар тантра да е древно учение, днес то буди все по-голям интерес сред хората, живеещи в Западния свят. Съзнателните практики по отношение на сексуалността могат да трансформират сексуалния ви живот и да го направят още по-добър. При практикуване на тантра секс от изключително голямо значение е енергията, както и дали и по какъв начин успявате да се свържете с енергията на партньора си, пише rozali.com.

Какво е енергиен оргазъм?

Енергийният оргазъм е вид практика, която може да бъде изследвана самостоятелно или в компанията на вашата половинка. За да изживеете енергиен оргазъм, трябва да успеете да разграничите чувството по време на оргазъм от необходимата физическа стимулация. Енергийният оргазъм предлага многобройно удоволствие, макар да няма сексуален контакт.

Ако сте заинтригувани от идеята да изпитате оргазъм, без дори да се налага да се докосвате или да бъдете докосвани, следвайте тези насоки:

Отворете ума си за възможностите

Основната идея, свързана с енергийния оргазъм е, че всеки човек разполага с мощен поток от сексуална енергия. Тази енергия освен сексуална, е и творческа, жизнена и е в тялото във всеки един момент. През по-голяма част от времето обаче умът ни е зает с различни неща и сексуалната енергия няма как да се прояви.

Всъщност поради различни фактори много хора не знаят как да получат достъп до сексуалната си енергия без стимулация на техните гениталии. Голяма част от жените, които не успяват да достигнат до оргазъм, не успяват да заглушат ума си и да се отдадат изцяло на усещанията си.

След като веднъж установите, че е възможно да се свържете със своята сексуална енергия без каквото и да е докосване, тя ще стане по-достъпна за вас.

Тренирайте с вкусна храна

Един от най-лесните начини да достигнете до енергиен оргазъм е чрез усещането за вкус. Спомнете си за най-хубавия десерт, който някога сте опитвали. Удоволствието от наистина вкусна храна може да прехвърлите в спалнята. Заедно с партньора си може да се храните взаимно с предварително избрана вкусна храна/напитка. Този, който ще бъде хранен, трябва да е със затворени очи, за да може максимално много да усети със сетивата си удоволствието от вкуса.

Свържете се със сексуалната си енергия по време на секс без физическа стимулация

Дишане, звук и движение – това са трите основни неща, от които се нуждаете, за да се насладите на енергиен оргазъм. На първо място трябва да си осигурите достатъчно комфортно място, защото е важно да се чувствате спокойни и отпуснати.

След това е добре да затворите очите си, за да дадете сигнал на ума, че е време да се оттегли. Продължете с няколко дълбоки вдишвания, за да настроите цялото си тяло. След това преминете към кръгово движение – без пауза между вдишванията и издишванията.

Фокусирайте своето внимание в областта на гениталиите си, изкарайте еротиката на преден план. Фантазиите, както и докосването на други части от тялото може да ви помогне да постигнете енергиен оргазъм. Оставете гръбначният ви стълб да се извива и използвайте движенията на тялото си като допълнителен стимул на сексуалната енергия.

Постепенно увеличавайте скоростта и интензитета, а с дишането си се опитайте да направлявате енергията и да я „разлеете“ във всяка една част от тялото си. Не се стеснявайте да издавате стонове, защото те също подпомагат енергийния оргазъм.

За да преживеете енергиен оргазъм, е нужна практика и не очаквайте да ви се случи от първия път. Ако обаче редовно отделяте между 10 и 20 минути на ден за „тренировка“, скоро може да бъдете доста приятно изненадани.

Какво е чувството по време не енергиен оргазъм?

За разлика от стандартните оргазми, където най-важна е крайната дестинация или така наречената кулминация, енергийният оргазъм ви пренася в един просторен и мистериозен терен за изследване. Енергийният оргазъм може да се определи като „вълна“ от удоволствие, която обхваща цялото тяло. Тази вълна често е последвана от още една, още една и още една вълна. При някои хора може да има и малки или по-големи потрепвания на местата от тялото, през които преминава енергията.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 21 гласа.

Свързани новини

  • Най-трудната секс поза за мощен оргазъм

    Добрият секс е една от предпоставките за здрава и щастлива връзка. Експериментите в леглото внасят допълнителна свежест и тръпка в отношенията между м ...
    24.03.2024
    11 099
    55
  • Защо жените получават оргазъм по-рядко от мъжете

    Учени от Университета в Макмастър, Канада, разкриха причините, поради които мъжете достигат до оргазъм по-често от жените. Изследването е публикувано ...
    08.03.2024
    5 187
    38
  • Възможен ли е анален оргазъм?

    Аналният оргазъм е оргазъм, който се постига чрез анална стимулация чрез докосване, близане, пръсти, проникване и други. Ако усещането е приятно, всич ...
    16.02.2024
    11 210
    124
  • Защо да мастурбираме, дори ако имаме партньор

    Повечето хора смятат, че не е редно да се мастурбира, докато имат партньор. За някои е обидно да разберат, че човекът до тях се самозадоволява в момен ...
    14.01.2024
    6 983
    56
  • 10 любопитни факта за секса

    Според американски учени има няколко факта за секса, които малцина знаят. Учените са установили, че ние губим от поглед някои важни нюанси, от които п ...
    05.01.2024
    7 038
    48