Отидете към основна версия

17 605 55

Известна сексоложка дава съвети как да се предпазите от коронавирус (ВИДЕО)

  • наталия кобилкина-
  • сексоложка-
  • съвети-
  • коронавирус

Кобилкина препоръчва и на пенсионерите да правят секс с цел превенция

Снимка: Shutterstock

Сексоложката Наталия Кобилкина винаги успява да изненада всички с колоритни изказвания. Сега тя разкри каква е нейната рецепта срещу коронавируса и, естествено, е в типичния за нея скандален и еротичен стил.

Всички знаем, че COVID-19 вече официално бе обявен на 11 март за пандемия от Световната здравна организация (СЗО), а към днешна дата загиналите от коварната зараза вече са повече от 10 000 души.

Сексоложката разкри как да пазите имунната си система от коронавирус, като уточни, че предписанията ѝ стават и за мъже, и за жени. Естествено, тя даде и още едно специално предложение за дамите, което е с цел превенция от COVID-19, пише jenata.blitz.bg.

"Оргазмът убива всички коронавируси. Сексът е много добра профилактика срещу корнавируса - супер яко активира имунната система. Затова и възрастни хора заболяват - милите, не получават оргазъм", каза тя във видео.

Сексоложката препоръча на пенсионерите да правят секс, за да се предпазват.

"Добрата и дълбока с*ирка чисти кармата и вдига вибрацията. Така че момичета - който иска да си изчисти кармата, да си намери "жертва", която да пожертва своето бананче", посъветва Кобилкина.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 20 гласа.

Свързани новини