Отидете към основна версия

33 668 47

Ето кои са трите зодии, които не могат без секс

  • зодии-
  • без секс-
  • перверзници

Скорпион, Рак и Близнаци са най-сексуалните зодиакални знаци

Снимка: Shutterstock

В чие подсъзнание бушуват силни страсти, мръснишки фантазии и стремеж към нестандартното в секса? Те са известни като богове на секса. Нищо не им е странно и не умеят да кажат „не“. Представяме ви трите зодиакални знаци, които просто не могат да живеят без секс.

Вижте кои са двете най-перверзни зодии според actualno.com:

Скорпион

Когато става дума за любовта, страстта и секса скорпионите винаги присъстват и имат главната дума. Те са алфата и омегата на сексуалните умения и лесно ще ви въведат в свят на фетиши. Известни като отлични любовници, Скорпионите имат и неустоима сила на привличане и особено изразена аура, с която могат да се привлекат когото си пожелаят, но и да го принудят да играе по техните правила.

Ако случайно се окажете обект на Скорпион знайте, че ще „паднете“, когато му дойде времето, а вашето нощно приключение ще бъде увенчано с най-интересния секс, който някога сте правили. Скорпионите особено обичат секси бельото, така че ако искате да ви запомни, знаете на коя карта да заложите.

Рак

Членовете на този зодиакален знак са особено емоционални, но и страстни. Те смятат, че сексът е най-добрият начин да се постигне близост и са много отворени и либерални. Не се страхуват открито да покажат своите интереси и да предложат интимно запознанство. Между Раците има най-много сексуална страст, която трудно може да ви подмине без да ѝ обърнете внимание. Особено ненаситни са и с тях общуването може да продължи цяла нощ, а удоволствието дълго ще го помните.

Близнаци

Ако веднага се сетите за партньор с тази зодия, който не е показал качества на перверзник, бъдете сигурни, че вие не сте го предразположили… И най-вероятно ви е кръшкал/а. Тази зодия не само обожава секса, тя НЕ МОЖЕ без него. От друга страна, знаем, че именно Близнаците най-бързо се отегчават от всичко. Какво е решението – секс експерименти, тройки, групов секс, анален секс и всичко, за което можете да се сетите. Особено се вихрят дамите, голяма част от тях нямат никаква свян в леглото… и в колата, и в тоалетната на заведението, и на задния ред в киното, и в офиса, и на стълбището… Изобщо бъдете сигурни, че само с Близнаци можете да изживеете секс приключение, което никога не се забравя.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 34 гласа.

Свързани новини