Отидете към основна версия

6 276 19

Хитро семейство кара карантина на райско място (СНИМКИ)

  • почивка-
  • екзотични-
  • ваканция-
  • семейство-
  • приключение-
  • пътуване

Въпреки че са изолирани, семейството си прекарва царски на прекрасно място сред природата

Като всички нас, преди близо два месеца това семейство научи нерадостната новина, че трябва да се самоизолира в дома си заради коронавируса. Вместо да прекарат изолацията вкъщи, както милиони семейства по света, хитрата двойка и малките им близнаци измислиха бърз план да се измъкнат и да прекарат тези тягостни дни на едно от най-красивите места на планетата.

Вместо да правят безкрайни совалки от спалнята до хола и обратно, четиримата сега живеят в отдалечена бамбукова къща, сгушена между живописни оризови поля. Децата им си играят сред природата, всички имат басейн и се наслаждават на приказни залези.

Пътуването до Индонезия се оказало трудно. Семейството оставило колата си под наем на летище „Хийтроу“ и отлетели за Бруней с полупразен полет. Едва след 6-часово чакане успели да хванат самолет за Бали. Цялото преживяване било стресиращо и по пътя срещнали още пречки.

След като отседнали близо до Денпасар за няколко дни, те решили да се преместят на по-тихо място, където няма твърде много хора по улиците. Установили се в Амед преди водачът на селото да го постави под блокада.

Семейството накрая се преместило в Убуд, където се радва на райски живот. В момента те споделят снимки от живота си в изолация в Инстаграм.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 10 гласа.

Свързани новини