Отидете към основна версия

8 565 21

3 сигурни признака, че половинката кръшка

  • изневяра-
  • любовна връзка-
  • признаци-
  • съвети-
  • половика

Ако има парола на телефона, бъдете сигурни, че умишлено крие нещо от вас

Снимка: shutterstock

Всички искаме половинката да ни е вярва и да не се тормозим от мисли дали изневерява.

Предателството от страна на половинката ни обаче може да бъде уловено още в началния етап. Има три признака, които могат да издадат човека до вас, че ви мами.

Един от признаците, чрез които можете да разберете, че половинката ви крие нещо, е паролата на телефона, която е внимателно скрита от вас. Не казваме, че човек не трябва да има и лично пространство, но замислете се какво пък толкова трябва да крие от вас, че да слага парола, която да не знаете.

В крайна сметка, ако нямате какво да криете, тогава паролите са безполезни. Но не бива да отивате твърде далеч. За някои хора това е психологически момент. Можете да помолите любимия човек да сподели паролата с вас и заедно да разгледате каквото ви интересува. Така всички съмнения ще изчезнат… или пък ще се докажат – знае ли човек.

Втората аларма, за която трябва да следите, са постоянни закъснения след края на работния ден. Но отново си струва да оцените рационално ситуацията въз основа на реалностите, в които живеете. Интересувайте се какво се случва с половинката ви извън дома: на работа, с приятели и т.н., и защо се налага да закъснява толкова.

Друг знак, че нещо може да не е ок във връзката ви е ако човекът до вас изведнъж се промени и започне да прави неща, които доскоро не е правил. Например започнал е да ходи (по свое желание) често до магазина, да изхвърля боклук или пък излиза „Ей, тъй – да подиша чист въздух и да се разходи“. Преди обаче да набедите половинката, че изневерява е по-добре да седнете и да поговорите с цел да разберете защо навиците му са се променили. Може да има проблеми, които не иска да сподели с вас или пък просто търси нови хоризонти, нови хобита и дейности.

Преди обаче, да се паникьосате и да решите, че човекът до вас ви изневерява е добре да се сетите, че всички сме хора и постоянно се променяме. Единственият сигурен начин за това да имате пълно доверие на половинката е да общувате, да си вярвате и да споделяте. Ако все пак има изневяра в една връзка, то по-добре я прекъснете – триъгълникът винаги носи бели и страдание за всички, които са в него, а често пъти и на много други невинни „жертви“ (като деца, роднини, приятели и т.н.).

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 19 гласа.

Свързани новини