Отидете към основна версия

4 979 16

Мъж засне загадъчно същество на ВИДЕО

  • гора-
  • мистерия-
  • същество-
  • полша-
  • чудовища

Появата на странното същество е запечатана на видео от Полша

Илюстративна снимка: Shutterstock

Интернет потребителите са развълнувани от смразяващ кръвта клип от Полша, който се появи в YouTube канала Disclose Screen The Grimreefar. На кадрите се вижда как човек с фенер броди през нощта в гора, като междувременно от тъмното се чуват ужасяващи писъци. 

Докато ходи из мрачната гора светлината осветява странна фигура, която се крие зад стволовете на дърветата. Младежът, на свой ред, без да рискува да се приближи по-близо, започва да тича колкото сила има в обратна посока.

Зловещото видео предизвика вълна от дискусии. Потребителите са разделени на няколко лагера. Мнозина се страхуват от видяното, мислейки си, че става дума за мистично създание, демон, чудовище, привидение.  Други са по-рационални и предполагат, че това е само някаква голяма птица. Трети пък смятат, че видеото е фалшиво.

"Това е само гнездящ щъркел, такива ги има много в Полша. Има и много видеа с техните крясъци - същите са, каквито се чуват и тук. Природата е удивителна. Но през нощта това наистина може да е страшно", пише потребител с никнейм Cody Winters. "Това си е чист таласъм", пише HeartOfCobra1245. 

Авторът на клипа, който го е качил в мрежата още през март, отбелязва, че чува виковете на това същество не за първи път. Той обяснява, че не се решава да се приближи, макар и мистериозните същества да са мирни. "Съществото, както изглежда, е мирно, живее дълбоко в гората, но понякога през нощта се приближава. Не е агресивно, но винаги държа дистанция", пише авторът на видеото. 

 

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.

Свързани новини