Отидете към основна версия

15 947 17

Вижте самолета на Рамзан Кадиров отвътре (СНИМКИ)

  • кадиров-
  • рамзан кадиров-
  • самолет-
  • частен самолет-
  • лукс-
  • луксозни

Частният луксозен самолет струва 80 милиона евро

Снимки: Shutterstock

Стана ясно как изглежда луксозния частен самолет на Рамзан Кадиров отвътре. Именно с този самолет главата на Чеченската република беше доставен в Москва на 21 май. С него той прави около 100 полета всяка година, като излита от Грозни и се връща отново там.

В същия този самолет преди няколко години беше направена сензационна снимка на известния в Русия Тимати, която всъщност разсекрети интериора на самолета на Рамзан Ахматович, много бързо изтрита от акаунта на рапъра и остава почти единствената снимка в мрежата, на която можете да видите вътрешната и вътрешната украса на Airbus ACJ319 на Кадиров.

Ако се опитате да намерите снимки в мрежата за интериора на този конкретен самолет, тогава всичко, което търсенето ще даде, е снимка на Тимати и приблизителни интериори от каталозите на компаниите, които оборудват бизнес салони на реактивни самолети.

Airbus ACJ319-133, който може да побере само 19 пътници, е пуснат през 2013 г., има сериен номер 4842. Самолетът е обзаведен от известната швейцарска компания AMAC, която е специализирана във ВИП интериори за бизнес джетове.

Ето как изглежда оформлението на самолета на Кадиров: 6 отделения, от които едното е голяма баня, второто е просторна спалня с двойно легло, третото е офис-библиотека, четвъртото и петото са дневна и трапезария, а последното, шесто, в самия нос са за пътници или охраната.

Трапезарията е отделена от зоната за почивка с ниски прегради, което прави това пространство най-просторното в целия самолет.

В "дневната" на самолета има огромен диван с фотьойли, а вратата към следващото отделение вече се затваря. Обърнете внимание на това как прозорците се затварят нестандартно: няма усещане, че сте в самолет.

Зад масивни плъзгащи се врати - офис с библиотека.

В медиите изплува информация, че през 2018 г. самолетът на Кадиров е бил пуснат за продажба, но след това съобщението бързо изчезна, а самият самолет остана базиран в Грозни.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.

Свързани новини