Отидете към основна версия

10 226 34

Проститутки от Кърджали се сбиха заради зайче на дупето

  • проститутки-
  • кърждали-
  • бой-
  • побой

Двете жрици си раздавали шамари на улицата

Шамари се раздаваха в събота вечер в "Къщата на любовта“ в Кърджали след като най-оборотното момиче установи, че гастрольорка от Варна се опитва скоростно да я детронира, копирайки нейните оригинални хрумвания за привличане на клиенти.

Това разказва пред 24rodopi.com мераклия, който тъкмо застанал пред портата на "Къща за гости“ в широкия център на града край Арда, когато отвътре с рев излетяло чернокосо момиче. След нея пък дотичала побойничката ѝ, като шибнала звучен шамар на видимо по-слабата физически жрица на любовта.

"Раздаде правосъдие точно до кафе машината, на входа. От спора разбрах, че новото момиче също си татуирало зайче (изображение на легендарното зайче на "Плейбой" - б. р.) на дупето, която същото отдавна имала слава на най-оборотната в къщата. А зайчето било нещо като парола за честите посетители на къщата. Казвали, че най-добра е "мацката със зайчето“ и от това тя имала два пъти повече клиенти от останалите.

Варненката обаче решила, че с хитрост ще насочи потока към себе си. Накрая наказаната призна, че само една в къщата има право на зайче на дупето си“, разказа най-големият карък на "Къщата за мераклии“, както съседите наричат още дома за настаняване на гости. Той направил кръгом и се отдалечил от Първа любовчийска улица в Кърджали.

Всички обитатели в къщата са момичета, практикуващи древния занаят.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 13 гласа.

Свързани новини