Отидете към основна версия

4 168 12

Пребиха и ограбиха дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсингър (СНИМКИ)

  • алек болдуин-
  • ким бейсинджър-
  • ким бейсингър-
  • дъщеря-
  • айрланд-
  • айрланд болдуин

Грабежът се случил на паркинг през уикенда

Най-голямата дъщеря на Алек Болдуин - 24-годишната Айрланд, която е плод на любовта му с красивата Ким Бейсингър, стана жертва на побой и грабеж посред бял ден през уикенда, предава life.dir.bg.

Наследницата на двамата актьори използва своя Инстаграм акаунт, за да разкаже на своите последователи в мрежата за случилото се, а към разказа си тя добави две снимки, показващи следите от наранявания по нейното лице. На изображенията, заснети в близък план, ясно се вижда синината под едното ѝ око, стигаща чак до бузата ѝ.

 

"В събота, през късния следобед, бях атакувана на паркинг от жена, която видимо бе ужасно дрогирана и отчаяна за пари. Тя ме удари в лицето, след което взе вещите ми и изчезна с кола, шофирана от мъжа ѝ", гласят думите ѝ.

За щастие полицията успява да залови и арестува извършителите, благодарение на помощта на няколко души, станали свидетели на случилото се.

"Полицаите ми казаха, че това се случва често, защото в момента, по време на коронавирус пандемията, много хора остават без работа и са отчаяни за пари. Сега наистина се случват много кражби и грабежи“, споделя тя.

Блондинката уточни, че причината за поста ѝ е желанието да предупреди потребителите на платформата да не забравят да бъдат изключително внимателни. Тя призова всички да пазят не само себе си, но и своите близки.

"Това са трудни времена и ние трябва да се грижим един за друг", завършва посланието ѝ.

Тя обаче не посочи точното място на премеждието. Но американската преса посочва, че най-вероятно става въпрос за Лос Анджелис, тъй като наследницата на Болдуин отдавна живее в Меката на киното.

Настоящата съпруга на баща ѝ - 36-годишната испанка Хилария, също се включи в множеството коментари под публикацията, изказващи загрижеността на близките и почитателите на Айрланд, изразявайки облекчението си от факта, че въпреки ужасния инцидент, доведената ѝ дъщеря е добре... поне доколкото е възможно.

"Толкова много се радвам, че си в безопасност! Обичаме те", написа тя, слагайки сърце, за да засвидетелства своите чувства и подкрепа.

Един от феновете на модела не на шега ѝ предложи да се запише на уроци по кунг-фу.

"Така следващия път ще можеш да ги повалиш на земята и да ги завържеш за някой стълб, докато нещата се успокоят", предложи той.

"Всъщност бях парализирана", отговори му тя.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини