Отидете към основна версия

6 442 5

Българският Къванч Татлъту влезе в "Откраднат живот" и разтърси с признания

  • българският къванч татлъту-
  • откраднат живот-
  • денис христофоров-
  • актьор

Денис Христофоров, който влиза в образа на гарда на мафиота Иво Фотев, предизвиква сърцебиене в жените

Българският Каванч Татлату влезе в "Откраднат живот" и въпреки че поне засега все още не е ставал център на внимание, успява да разпали много страстите в социалните мрежи. Денис Христофоров, който влиза в образа на гарда на мафиота Иво Фотев, определено е пленител на женските сърца.

Той е на 24 години и е завършил мастър клас по актьорско майсторство. Много скоро ще го видим и в други сериали, а и в тв реклами, които със сигурност ще възбудят още повече интереса към него. Преди това обаче, той дава откровено интервю, в което разкрива и какво точно се случва зад кадър в "Откраднат живот", пише сайтът show.blitz.bg.

- Имаш удивителна прилика с турската звезда Каванч Татлату. Сигурно често го чуваш?

- Да, може да имаме нещо сходно, защото го чувам често, но истината е, че първият човек, който ми го каза, беше моята майка. Първоначално си мислех, че е просто, защото е голяма фенка на турските сериали , а и защото го харесва като актьор, или просто, защото и двамата сме руси със сини очи, но после започнаха и други членове от семейство да забелязват прилики, което ме изненада. Оттам и приятелите... дори и непознати хора! Това е комплимент за мен със сигурност и не крия, че ми е приятно да го чувам. А пък и най-новото е да ме оприличават и на Чарли Хънам.

- В какви проекти участваш извън "Откраднат живот"?

- Извън "Откраднат живот" участвам в чуждестранни продукции, филми и реклами. Предполагам, че е заради външния ми вид, защото със сигурност не съм типичния българин. Съвсем наскоро участвах и в две български реклами с главна роля, съвсем скоро ги очакваме да се появят на екран. Моите мениджъри от кастинг агенция "Крю Кастинг", се грижат за моята реализация в областта на киното и рекламата. Изключително много съм благодарен на моята приятелка Антония, че ме подтикна да се занимавам с това. И ме запозна със Силвия Васева, а хора като нея рядко се срещат.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини