Отидете към основна версия

12 449 72

Датска телевизия излъчва педофилско риалити шоу (ВИДЕО 18+)

  • датска-
  • телевизия-
  • риалити шоу-
  • педофилско-
  • деца

Задачата на децата е да ги огледат добре и след това да задават въпроси за това, което им е направило най-голямо впечатление по голите телеса на чичковците и лелките

Снимка: Shutterstock

Датската държавна телевизия DR включи в програмата си риалити шоуто „Сваляй бързо дрехите: коса и кожа“. Това е на практика педофилско шоу с участието на дечица между 11 и 13 години. Възрастовата граница е изрично упомената в регламента, пише flagman.bg. Всяка седмица пред хлапетата се появяват по петима чичковци и лелки. Първоначално те са облечени в халати.

Винаги сред тях има и по един негър, който допринася за либерален и глобалистки мулти-култи елемент към шоуто. След четири–пет минути общи приказки, горе-долу колкото трае и интрото във всеки порно филм, водещият подканя петимата бързо да свалят дрехите и да останат само по кожа и коса.

Задачата на децата е да ги огледат добре и след това да задават въпроси за това, което им е направило най-голямо впечатление по голите телеса на чичковците и лелките.

В регламента пише дословно: „Нашият училищен клас може да задава въпроси, както за цвета на кожата, цвета на косата, космите под мишниците, така и за космите между краката. Няма грешни въпроси, ние ставаме по-мъдри след като научим повече за това как изглеждат различните косми и типове коси и колко различно се развиваме като хора.

Епизод от шоуто можете да видите ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 36 гласа.

Свързани новини