Отидете към основна версия

28 429 35

Пилотът Петър с неочаквани признания след финала на "Фермата"

  • петър-
  • пилот-
  • фермата-
  • даяна ханджиева

Най-одумваният участник в риалити формата проговори за отношенията си с останалите

Коментарите след еуфоричния финал на "Фермата" все още летят с бясна скорост и разбира се, най-любопитните сред тях са тези на самите участници в най-популярното стопанство у нас.

В събота вечерта стана ясно, че големият победител е Ваня - Хепи Ванче, както всички я наричат, а останалите бяха много развълнувани след голямата битка и стъпването си отново във външния свят.

Пилотът Петър безспорно бе един от най-противоречивите участници във формата, но и точно толкова колоритен. Сексапилът и излъчването му не оставиха равнодушна нито една от дамите в стопанството, най-вече палавата актриса Даяна Ханджиева.

След големия финал чаровникът заяви категорично, че съжалява, че Калоян не е спечелил, защото за него той е най-достойният измежду участниците. Силата на приятелството, което се заформи между двамата, Петър обясни с униформата, която ги свързва като мъже на честта.

За победителката Хепи Ванче пилотът се изказа ласкаво и потвърди, че поддържат отношения и извън предаването. Той сподели, че с нея винаги са били близки, независимо как е изглеждало отстрани, защото ги свързват много общи неща и още от самото начало е имало първична химия.

А по така горещия въпрос за актрисата Даяна Ханджиева, с която Аполонът изкара горещ, но бърз флирт, Петър беше лаконичен с изречението: "Насила хубост не става". Той също така издаде, че между двамата просто "няма химия".

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 53 гласа.

Свързани новини