Отидете към основна версия

9 976 101

Страхотни идеи за жените с малки гърди (ВИДЕО)

  • малки гърди-
  • бюст-
  • идеи-
  • съвети-
  • дрехи

В помощ на дамите, които имат малък бюст, блогърка на име Ясмина публикува видео в социалната мрежа TikTok

Снимкa: Shutterstock

Мечтата на повечето жени с малки гърди е да се сдобият с голям бюст. Много от тях обаче или се страхуват от хирургичното увеличение на гръдната обиколка или нямат финансовата възможност.

Именно в помощ на дамите, които имат малък бюст, блогърка на име Ясмина публикува видео в социалната мрежа TikTok, което побърка света. В него тя говори именно за малките си гърди.

Това, което Ясмина каза и показа не само изненада всички, но зарадва безумно много дамите, които имат малък бюст. От казаното от нея стана ясно, че гръдната обиколка на всяка дама може да се увеличи и без хирургична намеса.

Блогърът показа как визуално дамите могат да увеличат малките си гърди с помощта на дрехи. Ясмина посъветва последователите ѝ от нежния пол да носят блузи и рокли с V-образно деколте, а не такива с дълги ръкави с много дълбоко деколте.

Тя е категорична, че с правилните дрехи малките гърди визуално ще изглеждат по-големи като приковат погледите на околните към лицето на дамата.

Ясмина поясни, че за да придадете обем на горната част на тялото, е необходимо да носите якета с джобове в областта на гърдите.

В допълнение тя препоръча на жените с малък бюст да носят дантелени сутиени под блузи от полупрозрачен плат - това визуално увеличава гърдите с няколко размера. „Ризите и горнищата с детайли на бюста имат същия ефект“, казва Ясмин.

В крайна сметка тя насърчава дамите с малки гърди да наблегнат и на тениски с V-образно деколте. Тя смята, че подобни неща са подходящи само за жени с малък бюст, пише jenata.blitz.bg.

@atyasmeengarcia

Tips for my small chested bbs 🥰 ##ibtc ##styletips ##womensfashion ##fashionhack

♬ original sound - Yasmeen - fashion tips ✨

Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.

Свързани новини